סלט הדרים עם פקאנים קלויים ויוגורט | השף הלבן

סלט הדרים עם פקאנים קלויים ויוגורט

סלט מרענן ומלא בטעמים!

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט הדרים עם פקאנים קלויים ויוגורט
צילום: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל4:

  • 1 תפוז, מקולף ומפולט לפלחים
  • 1 אשכולית, מקולף ומפולט לפלחים
  • 1/3 כוס אגוזי פקאן, קלויים במחבת יבשה
  • 1-2 כפיות דבש
  • חופן עלי נענע
  • עלי תימין מ-2-3 גבעולים
  • 1 מיכל (150 גרם) יוגורט עיזים של פיראוס
  • 1-2 כפות שמן זית
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    על גבי צלחת הגשה שטוחה, מניחים את פלחי התפוז והאשכולית המפולטים. מפזרים מעל את אגוזי הפקאן הקלויים.

  • 02.

    מזליפים מעל שמן זית ודבש ומתבלים במלח ופלפל.

  • 03.

    מפזרים את עלי הנענע והתימין ומנקדים את הסלט בתלוליות יוגורט.קלוריות: 198 למנה | נקודות שומרי משקל: 4 

הכנת? כאן מדרגים
(0)