סלט הדרים עם פקאנים קלויים ויוגורט
סלט מרענן ומלא בטעמים!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל4:
- 1 תפוז, מקולף ומפולט לפלחים
- 1 אשכולית, מקולף ומפולט לפלחים
- 1/3 כוס אגוזי פקאן, קלויים במחבת יבשה
- 1-2 כפיות דבש
- חופן עלי נענע
- עלי תימין מ-2-3 גבעולים
- 1 מיכל (150 גרם) יוגורט עיזים של פיראוס
- 1-2 כפות שמן זית
- מלח ים, לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
על גבי צלחת הגשה שטוחה, מניחים את פלחי התפוז והאשכולית המפולטים. מפזרים מעל את אגוזי הפקאן הקלויים.
-
02.
מזליפים מעל שמן זית ודבש ומתבלים במלח ופלפל.
-
03.
מפזרים את עלי הנענע והתימין ומנקדים את הסלט בתלוליות יוגורט.קלוריות: 198 למנה | נקודות שומרי משקל: 4
הכנת? כאן מדרגים