סלט גריסי פנינה, טופו, עשבי תיבול וגרעיני רימון טבעוני
סלט צבעוני, רענן ומשביע שיכול להוות ארוחה קלה
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 4:
- 1/2 כוס גריסי פנינה או גרעיני חיטה או כוסמין או שיפון
- מלח ופלפל
- 3 כפות מיץ לימון
- 1/2 טופו "ALTERNATIVE" בטעם טבעי בזיליקום חתוך לקוביות קטנות
- 1/4 כוס נענע קצוצה
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1 בצל סגול קטן קצוץ
- 1/2 לימון על קליפתו או 1 ליים על קליפתו קצוץ דק-דק
- 1/3 כוס גרעיני רימון
- 1/4 כוס שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את גריסי הפנינה בשפע מים רותחים מומלחים (כמו פסטה) כ-25 דקות עד שהם מתרככים. מסננים ומעבירים לקערה עם מלח, פלפל ומיץ לימון. מערבבים ומצננים.
טיימר מופעל
-
02.
מצרפים את יתר המרכיבים, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מגישים.
הכנת? כאן מדרגים