סלט גריסי פנינה, טופו, עשבי תיבול וגרעיני רימון טבעוני | השף הלבן

סלט גריסי פנינה, טופו, עשבי תיבול וגרעיני רימון טבעוני

סלט צבעוני, רענן ומשביע שיכול להוות ארוחה קלה

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט גריסי פנינה, טופו, עשבי תיבול וגרעיני רימון טבעוני
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4:

  • 1/2 כוס גריסי פנינה או גרעיני חיטה או כוסמין או שיפון
  • מלח ופלפל
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 1/2 טופו "ALTERNATIVE" בטעם טבעי בזיליקום חתוך לקוביות קטנות
  • 1/4 כוס נענע קצוצה
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 בצל סגול קטן קצוץ
  • 1/2 לימון על קליפתו או 1 ליים על קליפתו קצוץ דק-דק
  • 1/3 כוס גרעיני רימון
  • 1/4 כוס שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את גריסי הפנינה בשפע מים רותחים מומלחים (כמו פסטה) כ-25 דקות עד שהם מתרככים. מסננים ומעבירים לקערה עם מלח, פלפל ומיץ לימון. מערבבים ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 02.

    מצרפים את יתר המרכיבים, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.