סלטה פאסוליה – סלט שעועית לבנה עם עגבניות, בולגרית ובצל סגול

סלט נפלא, עשיר בתבלינים טריים עם שעועית רכה ומליחות עדינה של בולגרית

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלטה פאסוליה - סלט שעועית לבנה עם עגבניות, בולגרית ובצל סגול
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4:

  • 1/2 1 כוסות שעועית לבנה מבושלת או סנפרוסט מבושלת לפי ההוראות על השקית
  • 3 כפות זיתים קצוצים
  • 1 מלפפון קטן קצוץ דק
  • 2 עגבניות קצוצות
  • 1 בצל סגול קטן או 1/2 רגיל קצוץ דק
  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
  • 3 כפות נענע קצוצה דק
  • 3 כפות אורגנו טרי קצוץ או 1 כף אורגנו יבש
  • 100 גרם קוביות גבינה בולגרית 5% מעודנת "פיראוס"
  • 5 כפות חומץ
  • 5 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל המרכיבים. משהים 10-15 דקות לספיגת טעמים ומגישים.

    טיימר מופעל

    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.