ארוחת-סלט מפנקת: סלט חזה עוף אביבי | השף הלבן

סלט חזה עוף אביבי

סלט שהוא ארוחה צבעונית, מלאת טעמים ובריאה

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט חזה עוף אביבי
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל4-6 מנות:

  • 2 בטטות מקולפות וחתוכות לקוביות בגודל 1 סמ"ר
  • 1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כמון
  • מלח, פלפל
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כוס עדשים ירוקות מבושלות של סנפרוסט מוכנות לפי ההוראות על האריזה
  • 1 אבוקדו קלוף מגולען וחתוך לקוביות
  • 1 שקית (450 גרם) רצועות חזה עוף בתיבול צ'ילי מתוק "מאמא עוף" מוכנות לפי ההוראות על האריזה
לרוטב:
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 3 כפות מים
  • מלח ופלפל
  • להגשה: חופן עלי כוסברה

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את קוביות הבטטה על צלחת שטוחה. מוסיפים פפריקה, כמון, מלח, פלפל ושמן זית ומערבבים. מבשלים במיקרו 5-6 דקות עד שקוביות הבטטה רכות.

    טיימר מופעל
    00:06:00
  • 02.

    טורפים את מרכיבי הרוטב לרוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.

  • 03.

    שמים בצלחת הגשה את הבטטה ויתר מרכיבי הסלט ומערבבים בעדינות. יוצקים רוטב, בוזקים כוסברה ומגישים

הכנת? כאן מדרגים
(1)