סלט חזה עוף אביבי
סלט שהוא ארוחה צבעונית, מלאת טעמים ובריאה
בשרי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4-6 מנות:
- 2 בטטות מקולפות וחתוכות לקוביות בגודל 1 סמ"ר
- 1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית כמון
- מלח, פלפל
- 3 כפות שמן זית
- 1 כוס עדשים ירוקות מבושלות של סנפרוסט מוכנות לפי ההוראות על האריזה
- 1 אבוקדו קלוף מגולען וחתוך לקוביות
- 1 שקית (450 גרם) רצועות חזה עוף בתיבול צ'ילי מתוק "מאמא עוף" מוכנות לפי ההוראות על האריזה
לרוטב:
- 3 כפות טחינה גולמית
- 3 כפות מיץ לימון
- 3 כפות מים
- מלח ופלפל
- להגשה: חופן עלי כוסברה
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את קוביות הבטטה על צלחת שטוחה. מוסיפים פפריקה, כמון, מלח, פלפל ושמן זית ומערבבים. מבשלים במיקרו 5-6 דקות עד שקוביות הבטטה רכות.
טיימר מופעל
-
02.
טורפים את מרכיבי הרוטב לרוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.
-
03.
שמים בצלחת הגשה את הבטטה ויתר מרכיבי הסלט ומערבבים בעדינות. יוצקים רוטב, בוזקים כוסברה ומגישים
הכנת? כאן מדרגים