רוטב בשמל עם עגבניות
רוטב שמתאים להרבה מנות אבל הכי מומלץ עם רביולי
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 35 גרם חמאה
- 3/4 כוס חלב
- 3 כפיות קמח
- 2 כפות שמנת לבישול
- כפית מכובדת של רוטב פיצה
- מלח ואגוז מוסקט לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
במחבת על אש נמוכה ממיסים את החמאה.
-
02.
כשהחמאה מומסת, מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה בצבע צהבהב.
-
03.
מוסיפים את החלב והשמנת ומערבבים.
-
04.
מוסיפים את הרוטב פיצה והתבלינים, עד לקבלת תערובת ורדרדה. מומלץ להגיש עם רביולי
הכנת? כאן מדרגים