מתכון גבינה ביתית עם זיתים | השף הלבן

גבינה ביתית עם זיתים

משדרגים את הגבינה ונהנים מטעם מיוחד לכריכים, ברוסקטות ואפילו נשנוש עם בייגלה

מאת: מאיה דוידוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גבינה ביתית עם זיתים

המרכיבים ל 2 מנות תלוי בגודל קופסת הגבינה:

  • מיכל שלם של גבינה לבנה
  • מלח
  • זיתים(או תוספת אחרת טעימה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את הגבינה בכלי.

  • 02.

    מוסיפים קצת מלח ומערבבים

  • 03.

    חותכים את הזיתים דק דק ואחרי הקיצוץ ממליחים במלח

  • 04.

    מוסיפים פנימה את הזיתים המומלחים ומערבבים עד לכיסוי מלא.

  • 05.

    מוסיפים מלח לפי הטעם טועמים ומגישים בכלי יפה.

הכנת? כאן מדרגים
(82)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.