קלאב סלמון של רשת לנדוור - טעים וקל להכנה | השף הלבן

קלאב סלמון של רשת לנדוור

איך מכינים את הקלאב סלמון של רשת לנדוור? סידרנו לכם את המתכון המלא! כריך עשיר מלחם בריוש ועם הגבינה הסקנדינבית של COLLECTION שפשוט קשה לעמוד בפניו

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קלאב סלמון של רשת לנדוור
צילום: נועם פריסמן עיצוב: חמוטל יעקובוביץ׳

המרכיבים ל כריך אחד:

  • פרוסות לחם בריוש
  • פרוסות גבינה סקנדינבית "COLLECTION"
  • סלמון מעושן
  • פרוסות עגבנייה
  • עלי רוקט
ויניגרט חומץ שרי:
  • 4 כפות (60 מ"ל) שמן זית
  • 1 כף (15 מ"ל) חומץ שרי
  • 1 כף (15 גרם) דבש
  • קורט (2 גרם) מלח ים אטלנטי
  • קורט פלפל שחור גרוס
איולי חרדל ודבש:
  • 2 כפות (40 גרם) מיונז
  • 1 כפית (10 גרם) חרדל
  • 1 כפית (10 גרם) דבש
  • 4 טיפות טבסקו

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הויניגרט: בעזרת מטרפה מערבבים בקערה את כל המרכיבים יחד מלבד השמן. מוסיפים את השמן בזילוף איטי לקבלת רוטב סמיך. ניתן לשמור את הרוטב במקרר 3 ימים, יש לערבב היטב לפני הוספה.הכנת האיולי: מערבבים היטב בקערה קטנה את כל המרכיבים עד לאיחוד.הרכבת הכריך: לוקחים 3 פרוסות בריוש (מומלץ בעובי

  • 02.

    5 ס"מ). על הראשונה מורחים מעט איולי חרדל ודבש, מניחים פרוסת סלמון מעושן ומעליה פרוסת גבינה סקנדינבית.מניחים מעל פרוסת בריוש שניה, מורחים איולי חרד ודבש, מניחים פרוסת סלמון מעושן, 2 פרוסות עגבניה ומתבלים במעט ויניגרט חומץ שרי.מניחים מעל פרוסות העגבניה חופן רוקט ופרוסה נוספת של גבינה סקנדינבית.סוגרים את הכריך עם פרוסת בריוש שלישית ומורחים את הצד הפנימי שלה באיולי דבש.עוטפים את הכריך בנייר אפייה (כמו סוכריה), מחממים תנור ל-200 מעלות ומכניסים את הכריך העטוף ל-5-7 דקות עד להזהבה. מוציאים את הכריך מהתנור ומנייר האפייה, פורסים באלכסון ליצירת 2 משולשים ומסדרים על צלחת ההגשה בניצב אחד ליד השני. בתאבון!

    טיימר מופעל
    00:07:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.