נטאקוס - ברוסקטה יוונית עם תרד, בולגרית ועגבניות | השף הלבן

נטאקוס – ברוסקטה יוונית עם תרד, בולגרית ועגבניות

מצוין כארוחת ערב קלה או נשנוש שמשלב עוד זוג גלאסי – תרד ובולגרית. כאן עם תוספת רעננה של עגבניות טריות.

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נטאקוס - ברוסקטה יוונית עם תרד, בולגרית ועגבניות
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל4-6:

  • 2 כפות שמן זית לטיגון + 2 כפות להברשת הלחם + 2 כפות להגשה
  • 200 גרם מדליוני תרד "סנפרוסט" מופשרים על פי ההוראות על האריזה
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ
  • קורט אגוז מוסקט (לא הכרחי)
  • מלח ופלפל
  • 6 פרוסות לחם שאור או לחם בן יום-יומיים
  • 1/2 כוס גבינה בולגרית 5% או 16% "פיראוס" מפוררת
  • 4 עגבניות מגוררות גס
  • 2 כפות זיתים קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן ומאדים את התרד 2-3 דקות עד שהוא "מתעייף". מוסיפים שום ובצל ירוק, אגוז מוסקט מלח ופלפל ומאדים 2 דקות נוספות. טועמים ומתקנים תיבול.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    מחממים טוסטר או תנור ל 160 מעלות. מזלפים על פרוסות הלחם מעט שמן זית וקולים 10 דקות עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    מניחים על כל פרוסת לחם קלוי כף גדושה תרד, מפזרים בולגרית, עגבניות מגוררות וזיתים. מסיימים בזילוף שמן ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)