נטאקוס - ברוסקטה יוונית עם תרד, בולגרית ועגבניות | השף הלבן

נטאקוס – ברוסקטה יוונית עם תרד, בולגרית ועגבניות

מצוין כארוחת ערב קלה או נשנוש שמשלב עוד זוג גלאסי – תרד ובולגרית. כאן עם תוספת רעננה של עגבניות טריות.

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נטאקוס - ברוסקטה יוונית עם תרד, בולגרית ועגבניות
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6:

  • 2 כפות שמן זית לטיגון + 2 כפות להברשת הלחם + 2 כפות להגשה
  • 200 גרם מדליוני תרד "סנפרוסט" מופשרים על פי ההוראות על האריזה
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ
  • קורט אגוז מוסקט (לא הכרחי)
  • מלח ופלפל
  • 6 פרוסות לחם שאור או לחם בן יום-יומיים
  • 1/2 כוס גבינה בולגרית 5% או 16% "פיראוס" מפוררת
  • 4 עגבניות מגוררות גס
  • 2 כפות זיתים קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן ומאדים את התרד 2-3 דקות עד שהוא "מתעייף". מוסיפים שום ובצל ירוק, אגוז מוסקט מלח ופלפל ומאדים 2 דקות נוספות. טועמים ומתקנים תיבול.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 02.

    מחממים טוסטר או תנור ל 160 מעלות. מזלפים על פרוסות הלחם מעט שמן זית וקולים 10 דקות עד הזהבה.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 03.

    מניחים על כל פרוסת לחם קלוי כף גדושה תרד, מפזרים בולגרית, עגבניות מגוררות וזיתים. מסיימים בזילוף שמן ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.