מגש סנדביצ'ים מתוקים

אוסף כריכים מתוקים שמכינים בקלות וישדרגו את האירוח

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מגש סנדוויצ'ים מתוקים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 12-15:

  • 1 חבילה (450 גרם) בצק שמרים עלים מעדנות מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
  • 1 ביצה טרופה
לקרם:
  • 1 מיכל גבינת מסקרפונה קולקשן בטמפרטורת החדר או מחוממת 20 שניות במיקרו
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
  • 1 כוס חלב תנובה
  • 1 שקית (80 גרם) פודינג וניל
תוספת לקרם ורוד:
  • 1-2 כפות פירות יער סנפרוסט טחונים או טיפת ג'ל אדום למאכל
תוספת לקרם כחול-סגול:
  • 1-2 כפות אוכמניות טריות א קאות מופשרות טחונות או טיפת ג'ל מאכל כחול או סגול
תוספת לקרם שוקולד:
  • 100 גרם שוקולד מריר + 1/4 כוס שמנת מתוקה תנובה מומסים ומצוננים
לתוספות:
  • בננה פרוסה, תותים קצוצים, שוקולד מריר שבור לקוביות, סוכריות, בייגלה טבול בשוקולד מומס
לרטבים:
  • 50 גרם שוקולד מריר מומס
  • ממרח שוקולד אגוזים מחומם 20 שניות במיקרו
  • ריבת חלב מחוממת 20 שניות במיקרו

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה. פורסים את בצק השמרים עלים על משטח עבודה מקומח קלות.בעזרת קורצן עגול בקוטר 6-7 ס"מ קורצים עיגולים בבצק ומניחים בתבנית במרחק של כ 1-2 ס"מ זה מזה.מברישים בביצה טרופה ומניחים לשעה בטמפרטורת החדר.

  • 02.

    מחממים תנור ל 180 מעלות ואופים את עיגולי הבצק כ 15 דקות עד שהם מזהיבים יפה. מצננים לגמרי.

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 03.

    להכנת הקרמים שמים בקערת מערבל מסקרפונה שמנת חלב ווניל ומקציפים לקרם יציב. 3/4 מהקרם מחלקים בין 3 קערות. לכל קערה מוסיפים את אחת התוספות לקרם כך שמתקבלים 4 קרמים: לבן, ורוד, כחלחל וחום.

  • 04.

    ממלאים כל זוג עיגולים אפויים באחד הקרמים, מוסיפים מהתוספות ומזלפים מהרטבים. מגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.