מגש כריכוני איבריקו
לא סתם כריכים: כריכוני "ביס" עם גבינת איבריקו שהם הביס המושלם. את הכריכונים מגישים לסועדים לפני הארוחה כמתאבן, אנחנו בטוחים שגם הם יתאהבו בשילוב הטעמים.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נועה קנריק
המרכיבים ל 10-15:
- בגט פרוס
- ריבת תותים איכותית
- גבינת איבריקו "COLLECTION"
- ענבים כהים
- משמשים מיובשים
- אגוזי קשיו / מלך
- עלי רוקט
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים בגט ועל כל פרוסה מורחים ריבת תותים איכותית
-
02.
חותכים את פלח גבינת האיבריקו לקוביות ומניחים קוביית גבינה על כל פרוסת בגט יחד עם עלה רוקט
-
03.
מוסיפים לכל כריכון משמשים מיובשים קצוצים או ענבים.
-
04.
מגישים לצד אגוזי קשיו או אגוזי מלך, לפי העדפה
הכנת? כאן מדרגים