כריך פרעצל עם כתף בקר, פטריות, תרד וביצה עלומה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

כריך פרעצל עם כתף בקר, פטריות, תרד וביצה עלומה

כריך פרעצל עם כתף בקר, פטריות, תרד וביצה עלומה – בדיוק כמו בבית הקפה שאתם אוהבים. איך מכינים? סידרנו לכם מתכון קליל

מאת: אינס ינאי
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך פרעצל עם כתף בקר, פטריות, תרד וביצה עלומה
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל מנה אחת:

  • 1 לחמניית פרעצל
  • 4 פרוסות כתף בקר "טירת צבי"
  • 1 ביצה עלומה
  • 1 כוס פטריות שמפיניון פרוסות
  • 2 כוסות עלי תרד טריים
  • 4 כפות שמן זית
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות חרדל חלק
  • 2 כפות מיונז

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן זית במחבת

  • 02.

    מושחים את פרוסות הבקר בחרדל וצולים כדקה על כל צד. מעבירים לצלחת

  • 03.

    במחבת מחממים 2 כפות שמן זית, מטגנים את הפטריות כ-3 דקות תוך כדי ערבוב ומעבירים לקערית

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 04.

    באותה המחבת מאדים את עלי התרד כ-2 דקות

    טיימר מופעל

    00:02:00
  • 05.

    הרכבת הכריך: פורסים את לחמניית הפרעצל ומורחים מיונז. מניחים את עלי התרד, פרוסות כתף הבקר, הפטריות והביצה העלומה וסוגרים.

  • 06.

    בתיאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.