כריך פרעצל עם כתף בקר, פטריות, תרד וביצה עלומה
כריך פרעצל עם כתף בקר, פטריות, תרד וביצה עלומה – בדיוק כמו בבית הקפה שאתם אוהבים. איך מכינים? סידרנו לכם מתכון קליל
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דרור עינב
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים למנה אחת:
- 1 לחמניית פרעצל
- 4 פרוסות כתף בקר "טירת צבי"
- 1 ביצה עלומה
- 1 כוס פטריות שמפיניון פרוסות
- 2 כוסות עלי תרד טריים
- 4 כפות שמן זית
- ½ כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור גרוס
- 3 כפות חרדל חלק
- 2 כפות מיונז
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן זית במחבת
-
02.
מושחים את פרוסות הבקר בחרדל וצולים כדקה על כל צד. מעבירים לצלחת
-
03.
במחבת מחממים 2 כפות שמן זית, מטגנים את הפטריות כ-3 דקות תוך כדי ערבוב ומעבירים לקערית
טיימר מופעל
-
04.
באותה המחבת מאדים את עלי התרד כ-2 דקות
טיימר מופעל
-
05.
הרכבת הכריך: פורסים את לחמניית הפרעצל ומורחים מיונז. מניחים את עלי התרד, פרוסות כתף הבקר, הפטריות והביצה העלומה וסוגרים.
-
06.
בתיאבון!
הכנת? כאן מדרגים