כריך פרעצל עם כתף בקר, פטריות, תרד וביצה עלומה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

כריך פרעצל עם כתף בקר, פטריות, תרד וביצה עלומה

כריך פרעצל עם כתף בקר, פטריות, תרד וביצה עלומה – בדיוק כמו בבית הקפה שאתם אוהבים. איך מכינים? סידרנו לכם מתכון קליל

מאת: אינס ינאי
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך פרעצל עם כתף בקר, פטריות, תרד וביצה עלומה
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים למנה אחת:

  • 1 לחמניית פרעצל
  • 4 פרוסות כתף בקר "טירת צבי"
  • 1 ביצה עלומה
  • 1 כוס פטריות שמפיניון פרוסות
  • 2 כוסות עלי תרד טריים
  • 4 כפות שמן זית
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות חרדל חלק
  • 2 כפות מיונז

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן זית במחבת

  • 02.

    מושחים את פרוסות הבקר בחרדל וצולים כדקה על כל צד. מעבירים לצלחת

  • 03.

    במחבת מחממים 2 כפות שמן זית, מטגנים את הפטריות כ-3 דקות תוך כדי ערבוב ומעבירים לקערית

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 04.

    באותה המחבת מאדים את עלי התרד כ-2 דקות

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 05.

    הרכבת הכריך: פורסים את לחמניית הפרעצל ומורחים מיונז. מניחים את עלי התרד, פרוסות כתף הבקר, הפטריות והביצה העלומה וסוגרים.

  • 06.

    בתיאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(1)