כריך פלוט עם גבינת מוצרלה, זיתי קלמטה, צנונית ושרי | השף הלבן

כריך פלוט

פלוט הוא בייגל ארוך, פריך ודק ומצע מצוין לכריכים. הפעם הלכנו על שילוב נהדר שמוצרלה, זיתים וצנונית פרוסה. מתכון של אינס ינאי שמכינים בחמש דקות

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך פלוט
צילום: דרור עינב עיצוב: דלית רוסו

המרכיבים ל 1:

  • 7 זיתי קלמטה מגולענים
  • 2 צנוניות פרוסות
  • 1 פלוט – בייגל ארוך חצוי לאורכו לא עד סופו
  • 2 פרוסות פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 4 עגבניות שרי חתוכות לפרוסות עגולות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את הגבינה במרכז הפנימי לאורך הפלוט.

  • 02.

    מוסיפים לכריך את שאר הירקות ולוחצים מעט את 2 צידי הפלוט.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.