כריך פלוט
פלוט הוא בייגל ארוך, פריך ודק ומצע מצוין לכריכים. הפעם הלכנו על שילוב נהדר שמוצרלה, זיתים וצנונית פרוסה. מתכון של אינס ינאי שמכינים בחמש דקות
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: דרור עינב
עיצוב: דלית רוסו
המרכיבים ל 1:
- 7 זיתי קלמטה מגולענים
- 2 צנוניות פרוסות
- 1 פלוט – בייגל ארוך חצוי לאורכו לא עד סופו
- 2 פרוסות פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- 4 עגבניות שרי חתוכות לפרוסות עגולות
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים את הגבינה במרכז הפנימי לאורך הפלוט.
-
02.
מוסיפים לכריך את שאר הירקות ולוחצים מעט את 2 צידי הפלוט.
הכנת? כאן מדרגים