מתכון כריך חביתה מקושקשת | השף הלבן

כריך חביתה מקושקשת

כריך קל להכנה וטעים, לחמניית ג'בטה בתוספת גבינה, חביתה ועגבניה

מאת: הגר גדליוביץ'-שוהם
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך חביתה מקושקשת

המרכיבים ל כריך אחד:

  • ג'בטה
  • 1 ביצה
  • 100 גרם גבינת שמנת עם זיתים
  • 6 עגבניות שרי חתוכות לחצאים
  • עלי רוזמרין
  • מלח
  • כף חמאה לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה:

  • 02.

    לוקחים את הג'בטה וחוצים אותה לאורכה.

  • 03.

    מחממים טוסטר אובן לחום נמוך ומחממים מעט את הג'בטה (לא חובה)

  • 04.

    ממיסים מעט חמאה במחבת ושוברים לתוכה את הביצה.

  • 05.

    טורפים את הביצה בתוך המחבת ושומרים שהביצה המקושקשת תיהיה קצת נוזלית.

  • 06.

    מורחים שכבה נדיבה של גבינה בתוך הג'בטה, מורידים את הביצה מהאש, מוסיפים את העגבניות ואת עלי הרוזמרין לקישוט ומפזרים מלח לסיום.

הכנת? כאן מדרגים
(63)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.