כריך דיאט: לחם שיפון קל, צפתית מעודנת וקישואים צרובים | השף הלבן

כריך דיאט: לחם שיפון קל, גבינה צפתית מעודנת, קישואים צרובים

חשוב לבחור בקישואים קטנים וטריים מאוד: בקישואים לא טריים מתגלה טעם מריר לא נעים.

מאת: יעל גרטי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך דיאט: לחם שיפון קל, גבינה צפתית מעודנת, קישואים צרובים
צילום: בועז לביא עיצוב: בועז לביא
5-6 קישואים קטנים, טריים מאוד, שטופים היטב וחתוכים לפרוסות דקות
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס גס
  • להגשה:
  • 4-5 פרוסות לחם שיפון קל
  • 150 גרם גבינה צפתית מעודנת 5% שומן פיראוס
  • אפשרות לעיטור: עלי ארוגולה, שטופים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-210 מעלות ומרפדים תבנית תנור בשני ניירות אפייה. מפזרים את פרוסות הקישואים, מזלפים 2 כפות שמן זית בזרזיף דק, בוזקים       מעט מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס ומערבבים בעדינות. כשהתנור חם מכניסים את התבנית למרכזו ואופים במשך 18 דקות. פותחים את התנור,         מערבבים בכף עץ, מסובבים את התבנית בתנור ואופים עוד 5-6 דקות נוספות או עד להופעת סימני צריבה יפים. מוציאים.

    טיימר מופעל
    00:18:00
  • 02.

    שמים על כל פרוסת לחם שיפון קל 3 פרוסות דקות של גבינה צפתית מעודנת. מסדרים פרוסות קישואים צלויים, מעטרים בעלה ארוגולה, מזלפים         מעט מאוד שמן זית בזרזיף דק ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)