קינוח אישי עם קרם מסקרפונה להכנה מהירה | השף הלבן

קינוחי כוסות אישיים עם קרם מסקרפונה

המתכון המלא מתוך המדריך של רון יוחננוב לקינוחי כוסות! קרם מסקרפונה עשיר שהוא הבסיס לכל קינוח כוסות, עם 3 אופציות לשדרוגים!

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קינוח עם שמנת ותותים
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 8 יחידות:

לקרם מסקרפונה:
  • 2 מיכלים קטנים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 5% תנובה
  • 1 גביע (250 גרם) מסקרפונה "השף הלבן"
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 80 גרם אינסטנט פודינג וניל
  • כפית תמצית וניל איכותית
לקינוח תותים-שוקולד-קרמבל:
  • 250 גרם ביסקוויטים טחונים או עוגיות חמאה מפוררות
  • 200 גרם תותים קפואים "סנפרוסט" טחונים
  • 100 גרם שוקולד לבן מומס עם שמנת להקצפה
  • לקישוט: תותים טריים
לקינוח קרמל-עוגיות:
  • 250 גרם עוגיות בטעם קרמל טחונות דק
  • 100 גרם ממרח עוגיות קרמל מומס במיקרוגל
  • לקישוט: שברי עוגיות קרמל
לקינוח אלפחורס:
  • 150 גרם קוקוס טחון
  • 200 גרם פקאנים קצוצים גס
  • 200 גרם ריבת חלב
גודל תבנית: כוסות הגשה אישיות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים במיקסר עם וו הקצפה את השמנת במהירות בינונית לקצפת תפוחה ויציבה

  • 02.

    מוסיפים לקערה כפית תמצית וניל, גבינה לבנה ומסקרפונה, ולבסוף מוסיפים את האינסטנט פודינג ואבקת הסוכר.

  • 03.

    ממשיכים להקציף עד לקצפת יציבה וחלקה. מעבירים לשקית זילוף.

  • 04.

    להרכבת הקינוח: יוצרים שכבות של תוספות וקרם הגבינה בכוסות הגשה אישיות

  • 05.

    מצננים במקרר עד להגשה.

  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(11)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.