קינוחי כוסות אישיים עם קרם מסקרפונה
המתכון המלא מתוך המדריך של רון יוחננוב לקינוחי כוסות! קרם מסקרפונה עשיר שהוא הבסיס לכל קינוח כוסות, עם 3 אופציות לשדרוגים!
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 8 יחידות:
לקרם מסקרפונה:
- 2 מיכלים קטנים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
- 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 5% תנובה
- 1 גביע (250 גרם) מסקרפונה "השף הלבן"
- 100 גרם אבקת סוכר
- 80 גרם אינסטנט פודינג וניל
- כפית תמצית וניל איכותית
לקינוח תותים-שוקולד-קרמבל:
- 250 גרם ביסקוויטים טחונים או עוגיות חמאה מפוררות
- 200 גרם תותים קפואים "סנפרוסט" טחונים
- 100 גרם שוקולד לבן מומס עם שמנת להקצפה
- לקישוט: תותים טריים
לקינוח קרמל-עוגיות:
- 250 גרם עוגיות בטעם קרמל טחונות דק
- 100 גרם ממרח עוגיות קרמל מומס במיקרוגל
- לקישוט: שברי עוגיות קרמל
לקינוח אלפחורס:
- 150 גרם קוקוס טחון
- 200 גרם פקאנים קצוצים גס
- 200 גרם ריבת חלב
גודל תבנית: כוסות הגשה אישיות
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים במיקסר עם וו הקצפה את השמנת במהירות בינונית לקצפת תפוחה ויציבה
-
02.
מוסיפים לקערה כפית תמצית וניל, גבינה לבנה ומסקרפונה, ולבסוף מוסיפים את האינסטנט פודינג ואבקת הסוכר.
-
03.
ממשיכים להקציף עד לקצפת יציבה וחלקה. מעבירים לשקית זילוף.
-
04.
להרכבת הקינוח: יוצרים שכבות של תוספות וקרם הגבינה בכוסות הגשה אישיות
-
05.
מצננים במקרר עד להגשה.
-
06.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים