עראיס ממולא בשר עם טחינה וסלסת עגבניות
קבב בפיתה בגרסה חופשית. ארוחה בשרית נהדרת בעשר דקות
בשרי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל-:
- 8 חצאי פיתות
- שמן זית להברשה
למילוי:
- 1 עגבניה חתוכה לרבעים
- 1/3 כוס עלי פטרוזיליה
- 1/3 כוס עלי כוסברה
- 1 בצל בינוני קלוף חתוך לרבעים
- 1 כפית מחוקה מלח + פלפל
- 500 גרם בשר טחון "אדום אדום"
- להגשה: רוטב טחינה וסלט עגבניות
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את מרכיבי המילוי למעט הבשר במעבד מזון ומעבדים בפולסים עד שכל המרכיבים קצוצים דק דק. מעבירים לקערה עם הבשר ולשים היטב לעיסה אחידה.
-
02.
מחממים פלנצ'ה או גריל. ממלאים את חצאי הפיתות בבשר ומהדקים (לא נורא אם הפיתות נקרעות). מברישים את הפיתות בשמן זית וצולים כ 3 דקות מכל צד - שני צידי הפיתות וצד הבשר, עד שהבשר עשוי או דרגת העשייה שאוהבים. מגישים חם עם טחינה וסלט.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים