עראיס ממולא בשר על הגריל - מתכון מוצלח ב-10 דקות | השף הלבן

עראיס ממולא בשר עם טחינה וסלסת עגבניות

קבב בפיתה בגרסה חופשית. ארוחה בשרית נהדרת בעשר דקות

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עראיס ממולא בשר עם טחינה וסלסת עגבניות
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל-:

  • 8 חצאי פיתות
  • שמן זית להברשה
למילוי:
  • 1 עגבניה חתוכה לרבעים
  • 1/3 כוס עלי פטרוזיליה
  • 1/3 כוס עלי כוסברה
  • 1 בצל בינוני קלוף חתוך לרבעים
  • 1 כפית מחוקה מלח + פלפל
  • 500 גרם בשר טחון "אדום אדום"
  • להגשה: רוטב טחינה וסלט עגבניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את מרכיבי המילוי למעט הבשר במעבד מזון ומעבדים בפולסים עד שכל המרכיבים קצוצים דק דק. מעבירים לקערה עם הבשר ולשים היטב לעיסה אחידה.

  • 02.

    מחממים פלנצ'ה או גריל. ממלאים את חצאי הפיתות בבשר ומהדקים (לא נורא אם הפיתות נקרעות). מברישים את הפיתות בשמן זית וצולים כ 3 דקות מכל צד - שני צידי הפיתות וצד הבשר, עד שהבשר עשוי או דרגת העשייה שאוהבים. מגישים חם עם טחינה וסלט.

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(21)