בלינצ'ס מתוק
עלי בלינצ'ס במילוי גבינה מתוקה וקינמון, מנה שמומלץ להגיש עם קצפת או גלידה בצד, נהדרת לארוחת חג שבועות וככלל לאירוח במהלך החג
המרכיבים ל20 מנות:
- 1 כוס קמח רגיל
- 1/4 כוס סוכר
- 1/4 כוס שמן
- כפית מלח
- 1 ביצה
- 1 כוס חלב
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 קופסה (250 גרם) גבינה לבנה 5% - כמה שיותר מוצקה
- 1/2 כוס סוכר
- 1 כפית גדושה קינמון
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל חומרי הבצק ביחד עם מטרפה עד שאין גושים.
-
02.
בינתיים מחממים מחבת טפלון לטמפרטורה של כ-90 מעלות.
-
03.
עם מצקת יוצקים עיגולים דקים וגדולים של בלילה (בגודל המחבת) ומטגנים בכל פעם בלינצ'ס אחד משני צדדיו.
-
04.
מסדרים את כל הבלינצ'סים בערימה בצלחת.
-
05.
כאשר מסיימים עם כל הבלילה, מערבבים היטב את חומרי המילוי (ניתן להוסיף קינמון וסוכר לפי הטעם).
-
06.
מניחים במרכז כל אחד מהבלינצ'ס את המילוי עם שוליים נקיים ומגלגלים לרולים.
-
07.
מגישים לצד גלידת וניל ושמנת מתוקה מוקצפת.
-
08.
בתאבון!
הידעת?
אומרים שארוחת הבוקר היא הארוחה הכי חשובה ביום, במיוחד לילדים שעדיין גדלים. הבעיה עם ילדים שהם משתעממים בקלות מאותם קורנפלקס, חביתה או פנקייק. מחפשים דרכים חדשות להפתיע את הילדים שלכם על הבוקר עם ארוחת בוקר חמה ומפנקת? יש לנו פתרון נהדר בשבילכם. בוקר של פינוק! קבלו מתכון לעלי בלינצ'ס במילוי גבינה מתוקה וקינמון, מנה שמומלץ להגיש עם קצפת או גלידה בצד, נהדרת לארוחת חג שבועות וככלל לאירוח במהלך החג. מומלץ לגוון עם ממרחים שונים, פירות ושוקולד. אין תשובות לא נכונות, פשוט להוסיף ולנסות.