מרק קרם אפונה ונענע
מרק קרם אפונה ונענע
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 4 ליטר מים
- 2 יחידות שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
- 5 גבעולי נענע
- 3 כפות קמח
- 500 גרם אפונה קפואה "סנפרוסט"
- 1 בצל גדול חתוך לקוביות
- 3 כפות אבקת מרק עוף (פרווה)
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים במעט שמן את הבצל והאפונה
-
02.
מתבלים באבקת מרק ומוסיפים את הקמח
-
03.
מערבבים ומוסיפים את המים
-
04.
מביאים לרתיחה, מבשלים כ-10 דקות עד שהאפונה רכה אך ללא שינוי צבע
טיימר מופעל
-
05.
טוחנים בבלנדר יחד עם הנענע
-
06.
מוסיפים שמנת לבישול ומתבלים אם יש צורך במלח ופלפל
-
07.
ניתן להוסיף ליקר מנטה מתכונים נוספים של מרקי אפונה ניתן למצוא בקטגוריית מרקים
הכנת? כאן מדרגים