מתכון מרק קרם אפונה ונענע | השף הלבן

מרק קרם אפונה ונענע

מרק קרם אפונה ונענע

מאת: אבי שליסל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק קרם אפונה ונענע

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 4 ליטר מים
  • 2 יחידות שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
  • 5 גבעולי נענע
  • 3 כפות קמח
  • 500 גרם אפונה קפואה "סנפרוסט"
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 3 כפות אבקת מרק עוף (פרווה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים במעט שמן את הבצל והאפונה

  • 02.

    מתבלים באבקת מרק ומוסיפים את הקמח

  • 03.

    מערבבים ומוסיפים את המים

  • 04.

    מביאים לרתיחה, מבשלים כ-10 דקות עד שהאפונה רכה אך ללא שינוי צבע

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 05.

    טוחנים בבלנדר יחד עם הנענע

  • 06.

    מוסיפים שמנת לבישול ומתבלים אם יש צורך במלח ופלפל

  • 07.

    ניתן להוסיף ליקר מנטה מתכונים נוספים של מרקי אפונה ניתן למצוא בקטגוריית מרקים

הכנת? כאן מדרגים
(81)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.