מתכון מרק קרם אפונה ונענע | השף הלבן

מרק קרם אפונה ונענע

מרק קרם אפונה ונענע

מאת: אבי שליסל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק קרם אפונה ונענע

המרכיבים ל10 מנות:

  • 4 ליטר מים
  • 2 יחידות שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
  • 5 גבעולי נענע
  • 3 כפות קמח
  • 500 גרם אפונה קפואה "סנפרוסט"
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 3 כפות אבקת מרק עוף (פרווה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים במעט שמן את הבצל והאפונה

  • 02.

    מתבלים באבקת מרק ומוסיפים את הקמח

  • 03.

    מערבבים ומוסיפים את המים

  • 04.

    מביאים לרתיחה, מבשלים כ-10 דקות עד שהאפונה רכה אך ללא שינוי צבע

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 05.

    טוחנים בבלנדר יחד עם הנענע

  • 06.

    מוסיפים שמנת לבישול ומתבלים אם יש צורך במלח ופלפל

  • 07.

    ניתן להוסיף ליקר מנטה מתכונים נוספים של מרקי אפונה ניתן למצוא בקטגוריית מרקים

הכנת? כאן מדרגים
(81)