מתכון מרק עגבניות ופסטה | השף הלבן

מרק עגבניות ופסטה

מרק עגבניות סמיך וקל מאוד להכנה, מנה משביעה ומהבילה המתאימה לערבי חורף קרירים

מאת: שני ברבי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק עגבניות ופסטה

המרכיבים ל 2 מנות:

  • רבע כוס שמן
  • חצי חבילת פסטה
  • עגבנייה גדולה מגוררת
  • חצי כף פפריקה מעורבת (חריפה ומתוקה).

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את השמן, כשהשמן חם מוסיפים את הפפריקה והעגבניה, מערבבים על אש נמוכה עד שמקבלים רוטב סמיך.

  • 02.

    מוסיפים מי ברז, כחצי סיר, וכשהמים רותחים מוסיפים את הפסטה, כשהפסטה מוכנה, מוסיפים מלח, לפי הטעם.

הכנת? כאן מדרגים
(45)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.