מרק יוגורט קר – מתכון לציזיקי עם טעמים עשירים | השף הלבן

מרק יוגורט קר עם מלפפונים וצנונית

המרק שיעשה לכם את הקיץ! מרענן, טעים ומהיר הכנה – רק חמש דקות עבודה. טיפ: מארחים? חלקו את המרק בכוסות קטנות לאורחים הנכנסים, אין ברכת שלום משמחת מזו.

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק יוגורט קר עם מלפפונים וצנונית
צילום: אפרת ליכטנשטט עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל 4:

  • 500 מ״ל יוגורט עיזים BIO "פיראוס"
  • 1 מלפפון גדול לא מקולף, מרוסק גס בפומפייה
  • 3-4 צנוניות קטנות מרוסקות גס
  • 1 שן שום בינונית כתושה
  • 1 כף שמיר טרי קצוץ
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל או פחות
לקישוט:
  • כמה טיפות שמן זית איכותי
  • צנונית מרוסקת (שנשמרה בצד מהכנת המרק)
  • מלפפון מרוסק (שנשמר בצד מהכנת המרק)
  • עלי שמיר
  • עלי נענע

הוראות הכנה:

  • 01.

        מערבבים את כל החומרים היטב בעזרת מטרפה - לפיזור מושלם של כל התבלינים (שומרים קצת מלפפון וצנונית לקישוט).

  • 02.

        טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך.

  • 03.

        מגישים קר מאוד בצלוחיות קטנות ומקשטים בשמן זית, צנונית, נענע ושמיר.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.