מרק יוגורט קר עם מלפפונים וצנונית
המרק שיעשה לכם את הקיץ! מרענן, טעים ומהיר הכנה – רק חמש דקות עבודה. טיפ: מארחים? חלקו את המרק בכוסות קטנות לאורחים הנכנסים, אין ברכת שלום משמחת מזו.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: אפרת ליכטנשטט
עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל 4:
- 500 מ״ל יוגורט עיזים BIO "פיראוס"
- 1 מלפפון גדול לא מקולף, מרוסק גס בפומפייה
- 3-4 צנוניות קטנות מרוסקות גס
- 1 שן שום בינונית כתושה
- 1 כף שמיר טרי קצוץ
- ½ כפית מלח
- ½ כפית פלפל או פחות
לקישוט:
- כמה טיפות שמן זית איכותי
- צנונית מרוסקת (שנשמרה בצד מהכנת המרק)
- מלפפון מרוסק (שנשמר בצד מהכנת המרק)
- עלי שמיר
- עלי נענע
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל החומרים היטב בעזרת מטרפה - לפיזור מושלם של כל התבלינים (שומרים קצת מלפפון וצנונית לקישוט).
-
02.
טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך.
-
03.
מגישים קר מאוד בצלוחיות קטנות ומקשטים בשמן זית, צנונית, נענע ושמיר.
הכנת? כאן מדרגים