רחלי קרוט

בלוגרית, עיתונאית ויזמית. בעלת הבלוגים "קרוטית", "צוציקים", "סופרגוד" ו-"YOOO" ועיתונאית קולינריה בידיעות אחרונות.

המתכונים של

רחלי קרוט

139 מתכונים
סופריטו עוף עם תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי

סופריטו עוף עם תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי

סופריטו עוף עם תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי הוא תבשיל עמוק בטעמים שמתבשל לאט ומעניק לעוף ולירקות צבע זהוב ומרקם רך ונימוח. הבצל, תפוחי האדמה והארטישוק הירושלמי סופגים את טעמי העוף והופכים כל ביס למלא עושר. ניתן לבשל בתנור או על הגז, עם אפשרות לשדרוג קל על ידי הוספת סילאן למתיקות עדינה. מנה מנחמת ומושלמת לכל המשפחה.
פסטה עם שום מקורמל, עגבניות שרי ושמנת בתבנית אחת

פסטה עם שום מקורמל, עגבניות שרי ושמנת בתבנית אחת

פסטה בטעם איטלקי, עם מלא שום ורוטב שמנת 23% מפנק במיוחד
מיני פשטידות בצק עלים- השף הלבן

מיני פשטידות בצק עלים ב-5 דקות של רחלי קרוט ואפרת ליכטנשטט

ארוחת ערב מהירה לכולם, מיני פשטידות בצק עלים עם שמנת וגבינות
סופגניות בציפוי קרם מסקרפונה

מתכון סופגניות בציפוי קרם מסקרפונה, שערות קדאיף זהובות ודבש

איך מכינים סופגניות? זה לא כל כך מסובך! יש לנו מתכון מעולה לסופגניות ביתיות עם ציפוי של קרם מסקרפונה או גבינת שמנת, שערות קדאיף זהובות ודבש. מעולה לחנוכה
נודלס חגיגה ירוקה

נודלס חגיגה ירוקה

נודלס חגיגה ירוקה הוא מתכון מלא צבעים, רעננות וטעמים אסייתיים מרתקים. האטריות מצופות ברוטב ירוק קרמי שמבוסס על כוסברה, בזיליקום, שום וג׳ינג׳ר, יחד עם קרם קוקוס עדין ונגיעה מתקתקה. החגיגה הירוקה של סנפרוסט מוסיפה ירקות פריכים ומלאי חיים, והעוף משתלב בצורה מושלמת עם כל הטעמים. מעל הכל מפוזרים בוטנים קלויים שמוסיפים קראנץ’ ומליחות מאזנת. זו מנה קלה להכנה, משביעה ומלאה באופי – פתרון מצוין לארוחת צהריים או ערב שמרגישה כמו מסעדה, אבל בבית.
קוביות בייגל ירושלמי

קוביות בייגל ירושלמי

קוביות בייגל ירושלמי הן הדרך הקלה ביותר ליהנות מהטעם הקלאסי של הבייגל – בגרסה קטנה, פריכה וממכרת. כל מה שצריך זה שני מצרכים עיקריים שיש כמעט בכל בית: קמח תופח וגבינה לבנה. הבצק נחתך לקוביות קטנות, טובל בתערובת סילאן ומצופה בשומשום שמעניק את המראה והטעם הירושלמי האותנטי. לאחר אפייה קצרה מתקבלות קוביות זהובות מבחוץ, רכות מבפנים, שהולכות נהדר עם לבנה, גבינות או שמן זית וזעתר. מתכון פשוט, זריז וכיפי שגם ילדים יכולים להכין – פתרון מושלם לארוחת ערב קלילה או לנשנוש באמצע היום.

המאמרים של רחלי קרוט

0 מאמרים

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.