רחלי קרוט

בלוגרית, עיתונאית ויזמית. בעלת הבלוגים "קרוטית", "צוציקים", "סופרגוד" ו-"YOOO" ועיתונאית קולינריה בידיעות אחרונות.

המתכונים של

רחלי קרוט

142 מתכונים
סופריטו עוף עם תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי

סופריטו עוף עם תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי

סופריטו עוף עם תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי הוא תבשיל עמוק בטעמים שמתבשל לאט ומעניק לעוף ולירקות צבע זהוב ומרקם רך ונימוח. הבצל, תפוחי האדמה והארטישוק הירושלמי סופגים את טעמי העוף והופכים כל ביס למלא עושר. ניתן לבשל בתנור או על הגז, עם אפשרות לשדרוג קל על ידי הוספת סילאן למתיקות עדינה. מנה מנחמת ומושלמת לכל המשפחה.
פסטה עם שום מקורמל, עגבניות שרי ושמנת בתבנית אחת

פסטה עם שום מקורמל, עגבניות שרי ושמנת בתבנית אחת

פסטה בטעם איטלקי, עם מלא שום ורוטב שמנת 23% מפנק במיוחד
מיני פשטידות בצק עלים- השף הלבן

מיני פשטידות בצק עלים ב-5 דקות של רחלי קרוט ואפרת ליכטנשטט

ארוחת ערב מהירה לכולם, מיני פשטידות בצק עלים עם שמנת וגבינות
סופגניות בציפוי קרם מסקרפונה

מתכון סופגניות בציפוי קרם מסקרפונה, שערות קדאיף זהובות ודבש

איך מכינים סופגניות? זה לא כל כך מסובך! יש לנו מתכון מעולה לסופגניות ביתיות עם ציפוי של קרם מסקרפונה או גבינת שמנת, שערות קדאיף זהובות ודבש. מעולה לחנוכה
עוגת שמנת עם שמנת חמוצה של תנובה

עוגת שמנת חמוצה של פעם

עוגת שמנת חמוצה של פעם היא בדיוק מה שהיא נשמעת – עוגה ביתית, עדינה ונמסה בפה, שמחזירה אותנו לטעם של ילדות. כל מה שצריך זה לערבב כמה מצרכים פשוטים, לשים בתנור – וזהו. השמנת החמוצה של תנובה מעניקה לעוגה מרקם עשיר ולחות נפלאה, והתוצאה היא עוגה זהובה ורכה עם טעם עדין של וניל וקרמיות מושלמת. השכבה העליונה של שמנת ואבקת סוכר מוסיפה לעוגה טאץ’ של פינוק, והיא יוצאת מושלמת לצד כוס קפה או תה של אחר הצהריים. אפשר להגיש עם ריבה, מייפל, רוטב שוקולד – או פשוט ליהנות ממנה כפי שהיא, במלוא הפשטות והטעם הנוסטלגי.
בולונז עם אפונה וגזר של סנפרוסט, ופרחי פירה מעל.

בולונז עם אפונה וגזר ופרחי פירה

המנה הביתית והאהובה מקבלת כאן טוויסט חגיגי ומרשים – שכבות של בשר טחון מתובל ברוטב עגבניות עשיר, עם אפונה וגזר של סנפרוסט שמעניקים צבע ורעננות, ומעל הכל פרחי פירה רכים שסופגים את כל הטעמים הנפלאים. זו גרסה קלה להכנה של פאי רועים קלאסי, שמתקבלת לא רק טעימה אלא גם מהממת למראה. הרוטב מתבשל לאט עד שהבשר רך וריחני, והפירה שמזולף מעל הופך לזהוב ופריך בקצוות – שילוב מושלם של טעמים ומרקמים. מנה שמחממת את הלב, מושלמת לארוחת צהריים משפחתית או לאירוח, ומבטיחה לגרוף אינסוף מחמאות סביב השולחן.

המאמרים של רחלי קרוט

0 מאמרים

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.