רובי מיכאל

שף, קונדיטור ויוצר תוכן.
מנגיש את הבישול המקצועי למטבח הביתי ובעל הקורס היחודי ״בית הספר לקובה״.

המתכונים של

רובי מיכאל

20 מתכונים
ניוקי כרובית

ניוקי כרובית

מתכון פשוט ומפתיע לניוקי כרובית במרקם רך ואוורירי, העשוי משני מצרכים בלבד – כרובית וקמח. אפשר לשלב אותו עם כל רוטב שאוהבים, משמנת פסטו ועד רוטב עגבניות עשיר. הניוקי קלים להכנה, ניתן להכין מראש ולהקפיא, והם מושלמים לארוחת ערב קלילה ומזינה לכל המשפחה.
קאדה ב-2 מצרכים בלבד

קאדה ב-2 מצרכים בלבד

מאפה כורדי במילוי גבינה או סוכר
מעקודה אפונה וגזר

מעקודה אפונה וגזר

מעקודה אפונה וגזר היא פשטידת תפוחי אדמה ביתית, נימוחה וזהובה – כזו שתמלא את הבית בניחוחות של בית של פעם. תפוחי האדמה הרכים מתערבבים עם לקט אפונה וגזר של סנפרוסט שמוסיף צבע, מתיקות עדינה ורעננות, יחד עם תיבול מושלם של כורכום, פלפל שחור ופטרוזיליה קצוצה. את התערובת צורבים קלות בשמן לקבלת תחתית פריכה וזהובה, ואז משלימים את האפייה בתנור עד שהמעקודה מתייצבת וריח משגע ממלא את המטבח. זו מנה פשוטה להכנה אך חגיגית בטעם, שמתאימה לשבת, לארוחת ערב או אפילו כבוקר מפנק. מעקודה קלאסית עם טוויסט מודרני של נוחות וטעם מושלם.
לחמניות בואיקוס

לחמניות בואיקוס

לחמניות בואיקוס ב-5 מצרכים בלבד ללא לישה, ללא התפחה, ועם טעם של בית בואיקוס גבינה מושלמים, פריכים מבחוץ ורכים ונימוחים מבפנים - מוכנים בכמה דקות עבודה בלבד. מתקבלות לחמניות זהובות שממלאות את הבית בריח ממכר שאי אפשר לעמוד בפניו. מתכון פשוט, מהיר ומפנק במיוחד - מושלם לאירוח, לארוחת ערב קלילה או סתם כשמתחשק משהו טעים בבוקר.
בסבוסה אמיתית

בסבוסה אמיתית

בסבוסה אורגינל עם תחליף למי זהר. מתכון מושלם לחגים ולסופי שבוע, כזה שממלא את הבית בניחוח הדרי מפתה ומשאיר טעם של עוד. הבסבוסה הזו אינה עוד “עוגת סולת” - היא עסיסית, רכה ומאוזנת בדיוק במתיקות בזכות סירופ הדרי עדין ודבש אמיתי. קינוח שעובד בכל אירוח - מחגיגות ערב חג ועד שולחן קפה של שבת בבוקר. היא נראית מרשימה, קלה להכנה, ושומרת על טריותה גם יומיים אחרי האפייה.
צלי כתף חגיגי עם ארטישוק ירושלמי

צלי כתף וארטישוק ירושלמי

צלי כתף וארטישוק ירושלמי הוא תבשיל חגיגי שמביא לשולחן עומק טעמים ומרקמים עשירים. נתחי צלי כתף מתבשלים באיטיות עד שהם הופכים נימוחים ורכים, יחד עם רוטב עדין של יין לבן ודבש שמעניק מתיקות מעודנת. לצדם נכנסים לתמונה הארטישוק הירושלמי והכרישה של סנפרוסט, שמוסיפים אדמתיות ורעננות, יחד עם פטריות שמפניון שנספגות בטעמים. השילוב בין מתיקות הדבש, הארומה של היין והאופי הייחודי של הארטישוק הופכים את המנה הזו לבחירה מושלמת לאירוח חגיגי, לארוחת חג או לשולחן שבת עשיר ומרשים.

המאמרים של רובי מיכאל

0 מאמרים

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.