תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: רון יוחננוב & נעם חורב

#רון יוחננוב ונעם חורב

עוגת מסקרפונה שמנת ופירורים קלאסית

עוגת מסקרפונה שמנת ופירורים קלאסית

קבלו את עוגת הגבינה של נעם חורב. המתכון הקלאסי הטעים שאתם חייבים להכין. לטעום ולהתעלף מכמה שטעים

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

120 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- עוגה בקוטר 24 ס"מ

  • לבסיס וציפוי העוגה:

  • 250 גרם פתיבר

  • 100 גרם חמאת תנובה מומסת

  • 2 כפות חלב קר

  • לקרם גבינה:

  • 2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% השף הלבן קרה (מומלץ להכניס למקפיא ל-5 דקות לפני ההקצפה)!

  • 3 גביעים (750 גרם) גבינה לבנה תנובה 5%

  • 1 גביע (250 גרם) גבינת מסקרפונה השף הלבן

  • 1 גביע (200 גרם) שמנת חמוצה 15% תנובה

  • 80 גרם אבקת אינסטנט פודינג בטעם וניל

  • 100 גרם אבקת סוכר

  • 1 כף גרידת לימון

  • 1 כפית מחית וניל / תמצית וניל איכותית

גודל תבנית:

תבנית 24 או 2 תבניות אינגליש קייק

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

להכנת הקלתית:

01 .

מרסקים את הפתיבר למרקם חולי.

02 .

מערבבים את הפירורים עם החמאה המומסת והחלב בקערה. 

03 .

מרפדים תבנית בנייר אפייה בקוטר 24. 

04 .

שופכים 3/4 מתערובת הפירורים לתבנית ומהדקים. את הרבע הנותר שומרים לפיזור מעל העוגה בהמשך. 

להכנת הקציפה:

01 .

מתחילים בשלב הראשון בהקצפת השמנת המתוקה בלבד עד לקבלת קצפת יציבה. 

02 .

בשלב הבא מוסיפים רק את אבקת הסוכר ואבקת הפודינג. 

03 .

מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.

04 .

בשלב האחרון, רק אחרי שהקצפת עמידה ויציבה, מוסיפים את גרידת הלימון, תמצית הווניל, השמנת והגבינות ומקציפים ממש עד שכל הקרם מתאחד. יש להיזהר מהקצפת יתר כדי לאלשבוראת הקרם. 

הרכבת העוגה:

01 .

יוצקים את הקרם על שכבת הפירורים ומיישרים. 

02 .

מפזרים את הפירורים שנשארו בצד לציפוי ומקשטים. 

03 .

מאחסנים במקרר חצי יום לפחות לפני הגשה, ומוטב ללילה. 

04 .

אפשר גם להקפיא ולהפשיר במקרר כשעה לפני הגשה. 

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top