תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

סמיפרדו: עוגת

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי

סמיפרדו: עוגת “גבינה” ותותים טבעונית

סמיפרדו: עוגת “גבינה” ותותים טבעונית

עוגת “גבינה” טבעונית חצי קפואה, שכבות של בצק מתוק, קרם טבעוני רך ושכבת קרם תותים

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

פרווה

סוג מתכון

30 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

לרכישת המוצרים ממגוון רשתות:

המרכיבים ל- 10 יחידות

  • לקלתית:

  • 1 כוס פקאן לא קלוי

  • 1 כף אבקת סוכר

  • 1/2 כוס קמח שקדים

  • 4 תמרים מגולענים

  • 1 כף שמן קוקוס

  • 1/4 כפית מלח אטלנטי

  • למלית ה"גבינה":

  • 2 גביעים (500 גרם) ממרח סויה בטעם טבעי תנובה אלטרנטיב

  • 5 כפות מייפל

  • 1/2 כוס (120 מ"ל) קרם קוקוס

  • 50 גרם אבקת פודינג בטעם וניל

  • מיץ מחצי לימון

  • לשכבת התותים:

  • 1 שקית תותים קפואים

  • 1 כף קורנפלור מהולה בשתי כפות מים

  • 3 כפות אגר אגר

  • 3 כפות אבקת סוכר

גודל תבנית:

תבנית אינגליש קייק

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

גוזרים נייר אפייה ומצמידים אותו לתבנית אינגליש קייק כך שיהיה קל לשלוף את העוגה לאחר ההקפאה (אפשר להשתמש בניילון נצמד). 

02 .

מעבדים את מרכיבי הקלתית במעבד מזון ומהדקים היטב בתחתית התבנית. 

03 .

מקציפים את מרכיבי מלית ה“גבינה” ומורחים על הקלתית. מעבירים למקפיא לשעה. 

הפעלת טיימר ( 60:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

04 .

מניחים בסיר את שקית התותים עם אבקת הסוכר ומי הקורנפלור ומחממים כחמש דקות תוך כדי ערבוב. 

הפעלת טיימר ( 5:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

05 .

מסירים מהאש ומצננים. מוסיפים אגר אגר וטוחנים לקרם חלק. 

06 .

יוצקים את קרם התותים על המלית ומחזירים למקפיא לחמש שעות לפחות. 

07 .

מעבירים למקרר 15 דקות לפני ההגשה ופורסים בסכין טבולה במים רותחים. 

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top