תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

חיתוכיות שמנת פריכות עם טופי ארל גריי

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי

חיתוכיות שמנת פריכות
עם טופי
ארל גריי

חיתוכיות שמנת פריכות עם טופי ארל גריי

בצק חמאתי פריך עליו מלית גבינה אפויה וקרמל מנוקד בארל גריי

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

40 דקות

זמן הכנה

בינוני

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- 16-12 יחידות

  • לקלתית:

  • 250 גרם פתי בר טחון

  • 130 גרם חמאת תנובה מומסת

  • למלית:

  • 1 מכל (250 גרם) גבינת מסקרפונה השף הלבן

  • 1 מכל (250 גרם) גבינה לבנה 9% תנובה

  • 1 מכל (200 גרם) שמנת "של פעם"

  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן

  • 250 גרם סוכר לבן

  • 4 ביצים

  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת דק

  • 50 גרם אבקת פודינג בטעם וניל

  • 1 כף קורנפלור

  • לטופי ארל גריי:

  • 140 גרם סוכר לבן

  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן

  • קורט מלח

  • 1 תכולה של תיון ארל גריי

  • 20 גרם חמאת תנובה

גודל תבנית:

תבנית בינונית מלבנית

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

לרוטב טופי ארל גריי:

01 .

שמים את הסוכר בקלחת/מחבת עם תחתית עבה על להבה נמוכה/בינונית עד להמסת הסוכר. 

02 .

מחממים שמנת להקצפה במיקרוגל (לא עד רתיחה). כשהסוכר מתחיל לקבל צבע מוזהב/חום בהיר מוסיפים בהדרגה את השמנת החמימה ובוחשים היטב. 

03 .

מסירים מהלהבה ומוסיפים קורט מלח, חמאה ותוכן תיון ארל גריי ומערבבים. מצננים לפני השימוש. 

להכנת החיתוכיות:

01 .

מחממים תנור מראש ל-150 מעלות.  

02 .

מערבבים את הפתי בר עם החמאה המומסת ומשטחים בתחתית התבנית בצורה אחידה. 

03 .

טורפים את כל מרכיבי המלית ויוצקים על הקלתית.  

04 .

אופים בחום של 150 מעלות כשעה. 

הפעלת טיימר ( 60:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

05 .

מצננים היטב בקירור, רצוי כמה שעות, יוצקים את רוטב הטופי המתובל ופורסים לחיתוכיות לאחר כ-20 דקות צינון.   

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top