תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

מגש גבינה מתוק עם קראמבל ופירות

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי

מגש גבינה מתוק
עם קראמבל ופירות

מגש גבינה מתוק עם קראמבל ופירות

טרנד המגשים והפעם בקינוח שמוגש למרכז השולחן עם קרם גבינה מתקתק, פירות, קראמבל וקרקרים מתוקים

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

20 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

לרכישת המוצרים ממגוון רשתות:

המרכיבים ל- 8-6 מנות

  • לקראמבל:

  • 100 קרם ביסקוויט וניל מפורר

  • 50 גרם חמאת תנובה מומסת (לגרסה טבעונית מחליפים בשמן קוקוס)

  • 1 כפית תמצית וניל

  • 100 גרם פקאן שבור גס

  • להגשה:

  • 1 בצק פריך מתוק מעדנות

  • פירות יער

  • לרוטב התותים:

  • 1 שקית תותים קפואים סנפרוסט

  • 2 כפות סוכר

  • 1 כף קורנפלור מומס ברבע כוס מים

  • לקרם הגבינה:

  • 1 גביע (225 גרם) גבינת נפוליאון בטעם טבעי 25% (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בממרח סויה בטעם טבעי של תנובה אלטרנטיב)

  • 3 כפות אבקת סוכר

  • 2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל

  • 100 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה השף הלבן (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בקצפת צמחית השף הלבן)

גודל תבנית:

מגש

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

מבשלים בסיר את התותים, הסוכר והמים עם הקורנפלור כ-5 דקות תוך כדי ערבוב עד להסמכה ומסירים מהאש לצינון מלא. 

הפעלת טיימר ( 5:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

02 .

מקציפים 100 מ”ל שמנת להקצפה עם אבקת סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים  גבינת נפוליאון לקבלת קרם חלק ויציב. 

03 .

מערבבים בקערה פירורי ביסקוויט ופקאן שבור עם חמאה ותמצית וניל עד לקבלת קראמבל (פירורים). 

04 .

פורסים את הבצק המתוק ובעזרת גלגלת פיצה חורצים עוגיות בצורת מלבנים קטנים. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-25 דקות ב-180 מעלות עד להזהבה. מצננים צינון מלא. 

הפעלת טיימר ( 25:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

מרכיבים את המגש לפני ההגשה:

01 .

בעזרת כף מניחים מקרם הגבינה, מועכים מעט לקבלת צורה של “טיפות”, וחוזרים על הפעולה בצורה של שורות חופפות. 

02 .

מניחים מרוטב התותים שהכנו ומפזרים קראמבל ופירות. מגישים לצד הקרקר המתוק. 

03 .

אפשר לקשט בעלי נענע. 

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top