צילום: נמרוד סאונדרס | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: רחלי קרוט & מאיה ורטהיימר
#רחלי קרוט ומאיה ורטהיימר
ריזוטו גריסי פנינה עם אפונה, אספרגוס ופרמג’יאנו רג’יאנו
ריזוטו גריסי פנינה עם אפונה, אספרגוס ופרמג’יאנו רג’יאנו
ריזוטו גריסי פנינה עם אפונה, אספרגוס ופרמג’יאנו רג’יאנו
ריזוטו גריסי פנינה עם אפונה, אספרגוס ופרמג’יאנו רג’יאנו
מנה כזאת עוד לא אכלתם – ריזוטו גריסי פנינה ברוטב דלעת ושמנת עם פטריות מוקפצות בניחוח שום וגילופי פרמזן
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
חלבי
סוג מתכון
40 דקות
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל- 4 מנות
-
3 כפות חמאת תנובה
-
2 כרשים או 2 בצלים
-
3/4 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כוס גריסי פנינה
-
5 כוסות ציר ירקות או מים
-
3/4 מכל שמנת לבישול 10% השף הלבן
-
1/2 צרור עירית קצוצה דק/בצל ירוק קצוץ דק
-
לחלקו השני של הבישול:
-
1 כוס אפונה ירוקה
-
צרור אפרגוס טרי חתוך לרבעים
-
1 פלח (150 גרם) פרמג'יאנו רג'יאנו מסדרת COLLECTION
גודל תבנית:
סיר רחב
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
הוראות הכנה:
01 .
שוטפים היטב את גריסי הפנינה.
02 .
חותכים את הכרשה או את הבצלים לרצועות דקות ומטגנים בחמאה בסיר רחב עד ריכוך.
03 .
מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים.
04 .
מוסיפים את גריסי הפנינה ואת ציר הירקות או המים ומבשלים על להבה נמוכה–בינונית, עד שהגריסים רכים.
05 .
מוסיפים שמנת לבישול ומערבבים.
06 .
מוסיפים לסיר את העירית, האפונה והאספרגוס, מערבבים קלות ומבשלים במשך 5 דקות.
הפעלת טיימר ( 5:00 דק׳)
07 .
מגישים עם גילופי פרמזן.