צילום: וידאו: רוסקו רז, סטילס: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: רחלי קרוט & מאיה ורטהיימר
#רחלי קרוט ומאיה ורטהיימר
מגש קממבר עם עגבניות צלויות וברוסקטות
מגש קממבר עם עגבניות צלויות וברוסקטות
מגש קממבר עם עגבניות צלויות וברוסקטות
מגש קממבר עם עגבניות צלויות וברוסקטות
מגש קממבר עם עגבניות צלויות ובאגט קלוי. הכי קל והכי מרשים ומפנק – מגש גבינת קממבר נמסה עם עגבניות סוכרייה מקורמלות ובאגט קלוי. תתכוננו לביס המושלם
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
חלבי
סוג מתכון
50 דקות
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל- מגש
-
5 כפות שמן זית
-
20-30 עגבניות שרי – מומלץ מזן תמר
-
1 כפית מלח גס
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 כפות חומץ בלסמי
-
4-3 חבילות קממבר (24%) מסדרת תנובה COLLECTION
-
4 כפות דבש
-
עלים מ-3 ענפי תימין
-
1 באגט
גודל תבנית:
תבנית תנור
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
הוראות הכנה:
01 .
מחממים תנור ל-190 מעלות.
02 .
מניחים את העגבניות בתבנית ומזלפים מעל שמן זית וחומץ בלסמי. מתבלים במלח גס ופלפל שחור.
03 .
אופים בתנור במשך 20 דקות עד שהעגבניות מתרככות.
הפעלת טיימר ( 20:00 דק׳)
04 .
חותכים את הבאגט לפרוסות בעובי 2 ס“מ.
05 .
חורצים את החלק העליון של הקממבר לקוביות שתי וערב. חשוב לחרוץ ולא לחתוך עד הסוף.
06 .
כשהעגבניות רכות מזיזים אותן קצת הצידה ומניחים את הקממבר בתבנית בין העגבניות.
07 .
מברישים את הקממבר בדבש בנדיבות ומפזרים עלי תימין.
08 .
מוסיפים מסביב פרוסות באגט, מומלץ שחלקן יבואו במגע עם העגבניות, ומכניסים לתנור ל-20-15 דקות או עד שהגבינה מזהיבה מעט למעלה ונמסה בפנים.
הפעלת טיימר ( 15:00 דק׳)
09 .
חשוב להכניס את התבנית עם הקממבר לתנור ממש לפני ההגשה, כדי שהגבינה תישאר חמה ונמסה.