צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי
רביולי אנד צ’יז
בסגנון גלילי
רביולי אנד צ’יז בסגנון גלילי
רביולי אנד צ’יז
בסגנון גלילי
רביולי אנד צ’יז בסגנון גלילי
תבנית מהממת של מאק אנד צ’יז בסגנון גלילי עם רביולי ממולא גבינות במקום פסטה רגילה
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
חלבי
סוג מתכון
60 דקות
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל- מאפה אחד
-
1 חבילת רביולי פסטה ריקו (לגרסה טבעונית אפשר להשתמש בפסטה פנה)
-
1/2 חבילת ברוקולי סנפרוסט קצוצים גס
-
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38% השף הלבן (אפשר להחליף בפחית קרם קוקוס)
-
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
-
1 כוס בצל ירוק
-
4 כפות עלי טימין
-
1 כפית מלח
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית שום גבישי
-
1 חבילה (220 גרם) פתיתי פטה כבשים 20% פיראוס (אפשר להחליף בטופו מגורר)
-
1 חבילה (250 גרם) גבינה בולגרית 24% פיראוס (בגרסה טבעונית אפשר לוותר)
-
1 שקית (200 גרם) גרם פתיתי גאודה עמק (אפשר להחליף בפתיתי צהובה טבעונית)
-
לקישוט לאחר האפייה:
-
100 גרם שקדים מולבנים פרוסים קלויים
גודל תבנית:
תבנית מלבנית בינונית/עגולה קוטר 26
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
הוראות הכנה:
01 .
מבשלים את הרביולי במים רותחים כ-5 דקות ומסננים.
הפעלת טיימר ( 5:00 דק׳)
02 .
מערבבים בקערה שמנת מתוקה עם מלח, פלפל, טימין, שום גבישי, בצל ירוק, פטרוזיליה ופתיתי גאודה.
03 .
קוצצים את הברוקולי לחתיכות גסות ומוסיפים לקערת הגבינות.
04 .
מוסיפים את הרביולי ומערבבים.
05 .
מעבירים לקערה משומנת בשמן זית ומסדרים את חתיכות הברוקולי בין הרביולי.
06 .
מפזרים על המאפה גבינה בולגרית ופתיתי פטה בצורה חופשית.
07 .
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות עד השחמה.
הפעלת טיימר ( 30:00 דק׳)
08 .
מפזרים שקדים קלויים, יוצקים מעט שמן זית ומגישים.