תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

רביולי אנד צ'יז

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי

רביולי אנד צ’יז
בסגנון גלילי
 

רביולי אנד צ’יז בסגנון גלילי 

תבנית מהממת של מאק אנד צ’יז בסגנון גלילי עם רביולי ממולא גבינות במקום פסטה רגילה

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

60 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- מאפה אחד

  • 1 חבילת רביולי גבינות פסטה ריקו (לגרסה טבעונית אפשר להשתמש בפסטה פנה)

  • 1/2 חבילת פרחי ברוקולי סנפרוסט קצוצים גס

  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בפחית קרם קוקוס)

  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה

  • 1 כוס בצל ירוק

  • 4 כפות עלי טימין

  • 1 כפית מלח

  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

  • 1 כפית שום גבישי

  • 1 חבילה (220 גרם) פתיתי פטה כבשים 20% פיראוס (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בטופו תנובה אלטרנטיב מגורר)

  • 1 גליל פרומעז COLLECTION תנובה (לגרסה טבעונית אפשר לוותר)

  • 200 גרם פתיתי גאודה עמק (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בצהובה טבעונית תנובה אלטרנטיב קצוצה)

  • לקישוט לאחר האפייה:

  • 100 גרם שקדים מולבנים פרוסים קלויים

גודל תבנית:

תבנית מלבנית בינונית/עגולה קוטר 26

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

מבשלים את הרביולי במים רותחים כ-5 דקות ומסננים.  

הפעלת טיימר ( 5:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

02 .

מערבבים בקערה שמנת להקצפה עם מלח, פלפל, טימין, שום גבישי, בצל ירוק, פטרוזיליה ופתיתי גאודה עמק. 

03 .

קוצצים את הברוקולי לחתיכות גסות ומוסיפים לקערת הגבינות.  

04 .

מוסיפים את הרביולי ומערבבים. 

05 .

מעבירים לקערה משומנת בשמן זית ומסדרים את חתיכות הברוקולי בין הרביולי.  

06 .

מפזרים על המאפה בצורה חופשית פרוסות פרומעז ופתיתי פטה. 

07 .

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות עד השחמה. 

הפעלת טיימר ( 30:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

08 .

מפזרים שקדים קלויים, מזלפים מעט שמן זית ומגישים 

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top