תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

צילום: וידאו: רוסקו רז, סטילס: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: רחלי קרוט & מאיה ורטהיימר

#רחלי קרוט ומאיה ורטהיימר

מגש קממבר עם עגבניות צלויות וברוסקטות

מגש קממבר עם עגבניות צלויות וברוסקטות

מגש קממבר עם עגבניות צלויות ובאגט קלוי. הכי קל והכי מרשים ומפנקמגש גבינת קממבר נמסה עם עגבניות סוכרייה מקורמלות ובאגט קלוי. תתכוננו לביס המושלם 

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

50 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- מגש

  • 5 כפות שמן זית

  • 20-30 עגבניות שרי – מומלץ מזן תמר

  • 1 כפית מלח גס

  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס

  • 2 כפות חומץ בלסמי

  • 4-3 חבילות קממבר (24%) מסדרת תנובה COLLECTION

  • 4 כפות דבש

  • עלים מ-3 ענפי תימין

  • 1 באגט

גודל תבנית:

תבנית תנור

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

מחממים תנור ל-190 מעלות.

02 .

מניחים את העגבניות בתבנית ומזלפים מעל שמן זית וחומץ בלסמי. מתבלים במלח גס ופלפל שחור. 

03 .

אופים בתנור במשך 20 דקות עד שהעגבניות מתרככות.

הפעלת טיימר ( 20:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

04 .

חותכים את הבאגט לפרוסות בעובי 2 סמ. 

05 .

חורצים את החלק העליון של הקממבר לקוביות שתי וערב. חשוב לחרוץ ולא לחתוך עד הסוף. 

06 .

כשהעגבניות רכות מזיזים אותן קצת הצידה ומניחים את הקממבר בתבנית בין העגבניות. 

07 .

מברישים את הקממבר בדבש בנדיבות ומפזרים עלי תימין. 

08 .

מוסיפים מסביב פרוסות באגט, מומלץ שחלקן יבואו במגע עם העגבניות, ומכניסים לתנור ל-20-15 דקות או עד שהגבינה מזהיבה מעט למעלה ונמסה בפנים. 

הפעלת טיימר ( 15:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

09 .

חשוב להכניס את התבנית עם הקממבר לתנור ממש לפני ההגשה, כדי שהגבינה תישאר חמה ונמסה. 

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top