תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

בריוש גבינות מלוח

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי

בריוש גבינות מלוח  

בריוש גבינות מלוח  

בצק עשיר בטעמים חמאתיים ופרמזן עם תוספת מיוחדת לבצק שהופכת את הלחמניות לרכות כעננים 

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

110 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- 6 יחידות

  • 2 כפות שמרים יבשים

  • 30 גרם סוכר

  • 1 כף גדושה מלח

  • 1/4 כוס (60 מ"ל) חלב תנובה פושר (לגרסה טבעונית אפשר להחליף ב-1/4 כוס משקה שיבולת שועל תנובה אלטרנטיב)

  • 3 ביצים M בטמפ' החדר (לגרסה טבעונית אפשר לוותר על הביצים ולהגדיל את הכמות של משקה שיבולת השועל ל-1/2 כוס)

  • 100 גרם גבינת נפוליאון בטעם טבעי 25% (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בממרח סויה בטעם טבעי תנובה אלטרנטיב)

  • 3.5 כוסות (500 גרם) קמח לבן

  • 150 גרם חמאת תנובה (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בשמן זית)

  • 1 חבילה (100 גרם) פתיתי גבע פרמזן השף הלבן (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בצהובה טבעונית תנובה אלטרנטיב קצוצה)

  • לציפוי:

  • חלמון טרוף עם כף חלב תנובה (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בסילאן מהול במים)

  • 50 גרם חמאת תנובה מומסת להברשה לאחר האפייה (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בשמן זית)

גודל תבנית:

תבנית מלבנית

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

שמים את הקמח, השמרים, הסוכר, מוצרי החלב והביצים בקערת מיקסר עם וו לישה. לשים היטב כ-5 דקות ומוסיפים מלח וחמאה בהדרגה עד להטמעת החמאה בבצק (לישה של 6 דקות נוספות).

הפעלת טיימר ( 5:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

02 .

מעבירים לקערה מכוסה להתפחה במקום חמים עד להכפלת הנפח, או לחלופין בקערה מכוסה לילה במקרר. 

03 .

מחלקים את הבצק לשישה חלקים שווים, מכדררים לכדורים ומניחים בתבנית מלבנית.  

04 .

מצפים בחלמון טרוף ומפזרים חצי שקית פתיתי גבע פרמזן. 

05 .

מתפיחים כ-25 דקות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 40-30 דקות. 

הפעלת טיימר ( 30:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

06 .

לאחר האפייה מברישים את הבריוש החם בחמאה ומפזרים פתיתי גבע פרמזן. 

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top