תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

צילום: וידאו: רוסקו רז, סטילס: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: תומר אומנסקי וישראל אהרוני

#תומר אומנסקי וישראל אהרוני

מאפה גלילות חצילים

מאפה גלילות חצילים

מאפה מבצק שמרים עם גלילות חצילים במילוי גבינות עם רוטב עגבניות

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

120 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- 12 מאפים גדולים

  • לבצק השמרים:

  • 1 ק"ג קמח

  • 50 גרם שמרים טריים

  • 50 גרם סוכר (רבע כוס)

  • 120 מ"ל שמן זית (חצי כוס)

  • 600 מ"ל חלב (2.5 כוסות)

  • 20 גרם מלח

  • לגלילות החציל:

  • 4 חצילים בינוניים

  • 3/4 כוס שמן צמחי להברשה

  • 3 פלפלים אדומים גדולים חתוכים לפרוסות רחבות

  • מלח ופלפל שחור

  • 1 גביע (225 גרם) גבינת נפוליאון בטעם טבעי 25% השף הלבן

  • 1 חבילה גבינה בולגרית 24% פיראוס/פטה כבשים פיראוס

  • לרוטב העגבניות:

  • 800 גרם עגבניות מרוסקות

  • 2 כפות סוכר

  • 3 כפות שמן זית

  • 1 כפית מלח

  • 5-3 שיני שום כתוש

  • פלפל שחור

  • להגשה:

  • 1 חבילה (200 גרם) פתיתי גאודה עמק

  • פטרוזיליה קצוצה

גודל תבנית:

תבנית תנור

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

שמים את כל חומרי הבצק פרט למלח בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים כשמונה דקות.

הפעלת טיימר ( 8:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

02 .

לאחר שמונה דקות מוסיפים את המלח ולשים כשתי דקות נוספות.

הפעלת טיימר ( 2:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

03 .

מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומתפיחים עד להכפלת הנפח.

04 .

פורסים את החצילים לאורכם לפרוסות בעובי בינוני ומניחים על נייר אפייה.

05 .

מברישים בשמן ואופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות טורבו. חשוב לא לייבש אותם, כדי שיהיה קל לגלגל אחר כך.

06 .

פורסים את הפלפלים לפרוסות רחבות, מערבבים עם שמן, מלח ופלפל ואופים כעשרים דקות בחום של 180 מעלות, עד לריכוך.

07 .

מבשלים בסיר את כל חומרי הרוטב תוך כדי ערבוב עד לצמצום.

08 .

פורסים את הגבינה הבולגרית ל”אצבעות”.

09 .

מניחים על משטח פרוסת חציל, מורחים על הפרוסה גבינת שמנת ומניחים בקצה פלפל קלוי וגבינה בולגרית. מניחים מעל פלפלים ופרוסת בולגרית ומגלגלים לגלילה.

10 .

מחלקים את בצק השמרים ל-12 חתיכות במשקל 140 גרם ומשטחים לעיגול בעובי של 1 ס”מ. מברישים  את קצות הבצק בביצה.

11 .

מעל כל עיגול בצק  מניחים כף גדושה של רוטב העגבניות ומעל 2 גלילות חציל. מפזרים מעל מעט פתיתי גאודה.

12 .

מתפיחים את המאפה כ-30-20 דקות ואופים ב-180 מעלות טורבו כ-25-20 דקות.

הפעלת טיימר ( 20:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

13 .

לאחר האפייה מפזרים עלי פטרוזיליה ומגישים.

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top