צילום: נמרוד סאונדרס | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אפרת ליכטנשטט & עינב בובליל
#אפרת ליכטנשטט ועינב בובליל
סלט כרובית צלויה ובולגרית עם רוטב ויניגרט
סלט כרובית צלויה ובולגרית
עם רוטב ויניגרט
סלט כרובית צלויה ובולגרית עם רוטב ויניגרט
סלט כרובית צלויה ובולגרית
עם רוטב ויניגרט
כרובית בסלט היא פשוט תענוג ובייחוד אם משדכים לה ירוקים, חמוציות ובולגרית. תהיו בטוחים שהסלט הזה יגנוב את ההצגה מכל הסלטים שעל השולחן
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
חלבי
סוג מתכון
70 דקות
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל- קערת סלט
-
1 כרובית גדולה
-
2 כפות שמן זית, מלח ופלפל
-
צרור פטרוזיליה קצוץ
-
צרור רוקט
-
½ כוס חמוציות
-
½ כוס קשיו קלויים קלות על מחבת ללא שמן
-
½ בצל סגול קטן פרוס לפרוסות
-
100 גרם גבינה בולגרית 24% פיראוס
-
לרוטב:
-
מיץ מ-1/2 לימון
-
2 כפות שמן זית
-
1 כף דבש
-
1 כפית חרדל
-
½ כפית מלח
-
¼ כפית פלפל שחור
גודל תבנית:
תבנית תנור
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
הוראות הכנה:
01 .
שוטפים את הכרובית היטב ומפרקים אותה לפרחים קטנים.
02 .
מניחים את הכרובית על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומזלפים עליה שמן זית, מלח ופלפל. מערבבים.
03 .
אופים בתנור שחומם ל-190 מעלות כ-60-45 דקות, או עד שהכרובית משחימה.
הפעלת טיימר ( 45:00 דק׳)
04 .
מערבבים את כל מרכיבי הסלט ואת כל מרכיבי הרוטב.
05 .
מוזגים את הרוטב סמוך להגשה.
06 .
מפזרים על הכול גבינה בולגרית.