תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

קלחי תירס ופרמזן על סלט עגבניות ופטה

צילום: נמרוד סאונדרס | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: עדי קלינגהופר & אסי וירדנה ישראלוף

#עדי קלינגהופר, אסי וירדנה ישראלוף

קלחי תירס ופרמזן על סלט עגבניות ופטה

קלחי תירס ופרמזן על סלט עגבניות ופטה

סלטון של עגבניות שרי וגבינת פטה מפוררת. על הסלטון מניחים את קלחי התירס באופן חופשי זה על זה. לסיום בוזקים פרמזן מגורד בנדיבות ומעט פטרוזיליה קצוצה. 

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

70 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- מגש

  • לתירס:

  • 4 קלחי תירס

  • 5 כפות שמן זית

  • 1 כפית צ'ילי יבש

  • 1 כפית אבקת שום

  • 1 כפית פפריקה מתוקה

  • 1/2 כפית מלח

  • 1 חבילה (100 גרם) פתיתי גבע פרמזן השף הלבן

  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה

  • לסלט העגבניות:

  • 300 גרם עגבניות שרי אדומות

  • מיץ מלימון שלם

  • 1/4 כוס שמן זית

  • מלח

  • פלפל שחור

  • 100 גרם פטה כבשים 20% פיראוס

  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה

גודל תבנית:

תבנית תנור

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

לתירס:

01 .

מחממים תנור ל- 180 מעלות בתוכנית טורבו.

02 .

פורסים את קלחי התירס לרבעים לאורכם ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. 

03 .

מערבבים בקערה את כל התבליניםשמן זית, צילי גרוס, אבקת שום, פפריקה ומלח. 

04 .

מצפים את התירס בתבלינים בנדיבות. 

05 .

אופים כ-20 דקות או עד הזהבה. 

הפעלת טיימר ( 20:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

06 .

מייד לאחר האפייה מברישים שוב בתערובת התבלינים. 

07 .

מפזרים פרמזן בנדיבות ומוסיפים פטרוזיליה קצוצה. 

לסלט העגבניות:

01 .

חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומניחים בקערה עם כל התבליניםלימון, שמן זית, מלח, פלפל שחור ופטרוזיליה. 

02 .

מערבבים היטב.

03 .

שמים את סלט העגבניות בצלחת הגשה ומפוררים עליו את גבינת הפטה. 

04 .

מניחים את קלחי התירס על סלט העגבניות, מפזרים עוד מעט פרמזן ופטרוזיליה ומגישים. 

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top