צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי
סלט תרד קראנצ’י
עם תמרים ובולגרית
סלט תרד קראנצ’י עם תמרים ובולגרית
סלט תרד קראנצ’י
עם תמרים ובולגרית
סלט תרד קראנצ’י עם תמרים ובולגרית
סלט רענן עם ירקות קראנצ’ים, גבינות ורוטב מתקתק
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
חלבי
סוג מתכון
15 דקות
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל- קערת סלט
-
2 כוסות תרד חתוך גס
-
1/2 בצל סגול פרוס לרצועות דקות
-
1 זוקיני פרוס לאורכו בעזרת קולפן
-
1 שומר גדול חתוך לאורכו ואחר כך לחצאי פרוסות דקות
-
1/2 כוס אגוזי מלך קלויים
-
3 תמרים חצויים לרבעים
-
1 חבילה (200 גרם) גבינה צפתית 5% פיראוס
-
1 חבילה (250 גרם) גבינה בולגרית 24% פיראוס
-
לרוטב:
-
4 כפות שמן זית
-
מיץ מלימון שלם
-
1/2 כפית שום גבישי
-
1/2 כפית מלח
-
1/2 כף דבש
-
1 כפית גדושה חרדל גרגירים
גודל תבנית:
קערת סלט
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
הוראות הכנה:
01 .
מערבבים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב עד קבלת רוטב אחיד.
02 .
מערבבים בקערה את הירקות עם הרוטב, התמרים והאגוזים.
03 .
מסדרים בצלחת הגשה שטוחה ומפזרים גבינה בולגרית ומשולשי גבינה צפתית.