תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

סלט קיסר בקעריות תפו

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי

סלט קיסר בקעריות תפו”א פריכות וגבינות

סלט קיסר בקעריות תפו”א פריכות וגבינות

סלט קיסר בהגשה אישית בו הקערה גם אכילה

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

60 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- 6 יחידות

  • 3 תפוחי אדמה גדולים

  • צרור חסה ירוקה חתוכה גס – מומלץ לבבות חסה

  • 1 חבילת פתיתי פטה כבשים 20% פיראוס

  • 120 גרם חמאת תנובה מומסת

  • לרוטב הקיסר:

  • 2 פילטים של אנשובי

  • 1 כף חרדל דיז'ון חלק

  • 1 שן שום

  • מיץ מלימון שלם

  • 1/2 כפית מלח

  • 1 כף מיונז

  • 50 גרם פתיתי גבע פרמזן השף הלבן

  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס

  • 1/2 כוס שמן זית

גודל תבנית:

תבנית תנור

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

מניחים את תפוחי האדמה בקליפתם על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-30 דקות, או עד שהם מתרככים. 

הפעלת טיימר ( 30:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

02 .

מצננים מעט כל תפוח אדמה וחוצים אותו לשניים, מרוקנים בזהירות את הליבה ומניחים את החצאים המרוקנים בתבנית אפייה. מברישים היטב בחמאה. קוצצים גס את תוכן תפוחי האדמה שרוקנו ומערבבים עם חמאה. מפזרים על נייר האפייה וצולים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד השחמה. מצננים.  

03 .

טוחנים את מרכיבי הרוטב.  

04 .

מערבבים בקערה את החסה החתוכה עם חתיכות תפוח האדמה וממלאים את חצאי התפו”א. 

05 .

יוצקים רוטב ומפזרים פתיתי פטה. 

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top