צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי
סלט תרד קראנצ’י
עם תמרים ורוקפור
סלט תרד קראנצ’י עם תמרים ורוקפור
סלט תרד קראנצ’י
עם תמרים ורוקפור
סלט תרד קראנצ’י עם תמרים ורוקפור
סלט רענן עם ירקות קראנצ’ים, רוקפור ורוטב מתקתק
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
חלבי
סוג מתכון
15 דקות
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל- קערת סלט
-
2 כוסות תרד טורקי/ניו-זילנדי חתוך גס
-
1/2 בצל סגול פרוס לרצועות דקות
-
1 זוקיני פרוס לאורכו בעזרת קולפן
-
1 שומר גדול חתוך לאורכו ואחר כך לחצאי פרוסות דקות
-
1/2 כוס אגוזי מלך קלויים
-
3 תמרים חצויים לרבעים
-
100 גרם רוקפור COLLECTION תנובה (לגרסה טבעונית צורבים טופו תנובה אלטרנטיב במחבת פסים)
-
1 פלח פרמזן גבע COLLECTION (לגרסה טבעונית מגררים אגוז ברזיל)
-
לרוטב:
-
4 כפות שמן זית
-
מיץ מלימון שלם
-
1/2 כפית שום גבישי
-
1/2 כפית מלח
-
1/2 כף דבש (ניתן להחליף בסילאן)
-
1 כפית גדושה חרדל גרגירים
גודל תבנית:
קערת סלט
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
הוראות הכנה:
01 .
מערבבים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד.
02 .
מערבבים בקערה את הירקות עם הרוטב, התמרים והאגוזים.
03 .
מסדרים בצלחת הגשה שטוחה, מפזרים רוקפור ובעזרת קולפן מפזרים גילופי פרמזן.