תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

סלט תרד

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי

סלט תרד קראנצ’י
עם תמרים ורוקפור
 

סלט תרד קראנצ’י עם תמרים ורוקפור 

סלט רענן עם ירקות קראנצ’ים, רוקפור ורוטב מתקתק

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

15 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- קערת סלט

  • 2 כוסות תרד טורקי/ניו-זילנדי חתוך גס

  • 1/2 בצל סגול פרוס לרצועות דקות

  • 1 זוקיני פרוס לאורכו בעזרת קולפן

  • 1 שומר גדול חתוך לאורכו ואחר כך לחצאי פרוסות דקות

  • 1/2 כוס אגוזי מלך קלויים

  • 3 תמרים חצויים לרבעים

  • 100 גרם רוקפור COLLECTION תנובה (לגרסה טבעונית צורבים טופו תנובה אלטרנטיב במחבת פסים)

  • 1 פלח פרמזן גבע COLLECTION (לגרסה טבעונית מגררים אגוז ברזיל)

  • לרוטב:

  • 4 כפות שמן זית

  • מיץ מלימון שלם

  • 1/2 כפית שום גבישי

  • 1/2 כפית מלח

  • 1/2 כף דבש (ניתן להחליף בסילאן)

  • 1 כפית גדושה חרדל גרגירים

גודל תבנית:

קערת סלט

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

מערבבים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד. 

02 .

מערבבים בקערה את הירקות עם הרוטב, התמרים והאגוזים. 

03 .

מסדרים בצלחת הגשה שטוחה, מפזרים רוקפור ובעזרת קולפן מפזרים גילופי פרמזן. 

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top