תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

סלט בטטה, קינואה ובולגרית

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי

סלט בטטה,
קינואה
ובולגרית 

סלט בטטה, קינואה ובולגרית 

סלט עשיר שכולם אוהבים עם  קינואה , בטטה צלויה בולגרית ואגוזים  

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

60 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

לרכישת המוצרים ממגוון רשתות:

המרכיבים ל- קערת סלט

  • 1 כוס קינואה חומה שבושלה במים

  • 1 חבילה (250 גרם) בולגרית 24% פיראוס (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בטופו תנובה אלטרנטיב מגורר לפיזור)

  • 1 בטטה ארוכה בקוטר לא גדול חתוכה לפרוסות בעובי של חצי ס"מ עם הקליפה

  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק

  • 1 גבעול סלרי כולל העלים קצוץ דק

  • 1 כוס חצאי ענבים ירוקים

  • 1/2 כוס פקאן קלוי שבור גס

  • לרוטב:

  • 1/2 כף סילאן

  • 4 כפות שמן זית

  • מיץ מלימון שלם

  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת

  • 1/2 כפית מלח

  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס

  • 1/2 כפית שום גבישי

גודל תבנית:

קערת סלט

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

פורסים את פרוסות הבטטה ומברישים בשמן זית. אופים בתבנית מרופדת בנייר אפייה כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד השחמה. 

הפעלת טיימר ( 20:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

02 .

מערבבים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב. 

03 .

מערבבים את הרוטב עם שאר מרכיבי הסלט מלבד הבטטה והבולגרית. 

04 .

מסדרים את פרוסות הבטטה בצלחת הגשה בין חלקי הסלט ומפזרים מעל פטה בחתיכות גסות. 

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top