תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

עוגת גבינה שוויצרית עם קרם נפוליאון וקצפת

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: תומר אומנסקי וישראל אהרוני

#תומר אומנסקי וישראל אהרוני

עוגת גבינה שוויצרית
עם קרם נפוליאון וקצפת
 

עוגת גבינה שוויצרית
עם קרם נפוליאון וקצפת
 

עוגת גבינה שוויצרית שעשויה שכבות של קרם וגאנש

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

60 דקות

זמן הכנה

בינוני

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- עוגה בקוטר 20 ס"מ

  • עוגת וניל שקדים (ז'קונד):

  • 300 גרם ביצים (5 ביצים L)

  • 160 גרם חלבון (5 חלבונים)

  • 50 גרם סוכר (1/4 כוס)

  • 100 גרם אבקת שקדים

  • 100 גרם אבקת סוכר

  • 70 גרם קמח (חצי כוס)

  • לגנאש שוקולד:

  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן

  • 250 גרם שוקולד מריר

  • 20 גרם דבש/גלוקוז

  • קרם גבינת שמנת מוקצף:

  • 3 מכלים (750 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן

  • 2 גביעים (450 גרם) גבינת שמנת נפוליאון 25% בטעם טבעי

  • 100 גרם אבקת סוכר

  • 120 גרם פודינג בטעם וניל (חבילה וחצי)

גודל תבנית:

רינג בקוטר 20 ס"מ

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

לעוגת הווניל:

01 .

מקציפים  את החלבונים עם הסוכר בקערת מיקסר עם וו הקצפה למרנג יציב אבל גמיש.

02 .

בקערה נפרדת מערבבים את יתרת החומרים לתערובת אחידה. מקפלים פנימה רבע מכמות המרנג ואחר כך מקפלים את יתרת המרנג.

03 .

משטחים את התערובת בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומשומנת ואופים ב170 מעלות טורבו כרבע שעה. 

הפעלת טיימר ( 15:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

04 .

לאחר קירור השכבה האפויה קורצים ממנה שלוש דסקיות בקוטר 20 ס”מ (ייתכן שאת השכבה השלישית תצטרכו לקרוץ כשני חצאי עיגולים ולחבר). 

לגנאש שוקולד והקרם:

01 .

ממיסים יחד שוקולד, שמנת ודבש, מערבבים עד לאיחוד ומצננים היטב. 

02 .

מקציפים את כל מרכיבי הקרם לקרם יציב למדי.  

לקרם גבינת שמנת:

01 .

מקציפים את כל מרכיבי הקרם לקרם יציב למדי.

 

הרכבת העוגה:

01 .

  מניחים שכבת עוגה ברינג בקוטר 20 ס”מ (רצוי גובה 10), מזלפים מעליה את קרם הגבינה  ומעל מוזגים מעט מגנאש השוקולד (מומלץ להניח את הרינג וכבר להרכיב את העוגה על צלחת ההגשה). 

02 .

חוזרים על הפעולה עם יתר שכבות העוגה ומשטחים את הקרם בשכבה העליונה כך שהחלק העליון  חלק. מזלפים את שארית הקרם סביב העוגה כתלוליות ואת כל מרכז העוגה ממלאים בגנאש שוקולד. 

03 .

מעבירים  את העוגה המוכנה לקירור של לילה במקרר. לפני חילוץ העוגה מהרינג מקפיאים לחצי שעה ואחר כך נעזרים במגבת רטובה חמה או בברנר כדי לחלץ אותה מהרינג. 

04 .

 אפשר לקשט את העוגה בפירות טריים או באבקת קקאו. 

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top