צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי
מקלות פיצה
מקלות פיצה
מקלות פיצה
מקלות פיצה
כמה דקות של הכנה בלי הרבה תהליכים ויש לכם מקלות פיצה מפנקים שכולם אוהבים
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
חלבי
סוג מתכון
40 דקות
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל- 10 מקלות
-
1 חבילת בצק עלים מעדנות מופשר
-
לרוטב:
-
4 כפות רסק עגבניות
-
2 כפות שמן זית
-
1/2 כפית שום גבישי
-
4 כפות מים חמים
-
1 כפית אורגנו יבש
-
1/4 כוס זיתים ירוקים קצוצים דק
-
1 שקית (200 גרם) פתיתי מוצרלה השף הלבן
-
להברשה:
-
1 חלמון עם כף חלב תנובה
גודל תבנית:
תבנית תנור
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
הוראות הכנה:
01 .
מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב מלבד הזיתים ופתיתי המוצרלה.
02 .
מרדדים את הבצק ומחלקים אותו ל-2 חלקים שווים. מורחים את הרוטב על חלק אחד ומפזרים זיתים ופתיתי מוצרלה. מכסים בחלקו השני של הבצק ומצמידים בעדינות את שני חלקי הבצק בעזרת כפות הידיים. מברישים בחלמון טרוף ובעזרת גלגלת פיצה חורצים רצועות ארוכות ברוחב של 3 ס”מ.
03 .
מלפפים בזהירות כל רצועה לצורת בורג ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
04 .
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות עד הזהבה.
הפעלת טיימר ( 30:00 דק׳)