תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

עוגת גבינה ולימונים של סבתא

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי

עוגת גבינה ולימונים
של סבתא
 

עוגת גבינה ולימונים של סבתא 

עוגת הגבינה של סבתא עם קלתית פריכה, קרם מסקרפונה אפוי ולימונים מקורמלים שמשתלבים בול

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

90 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- עוגה בקוטר 24

  • 300 גרם פתי בר

  • 140 גרם חמאת תנובה מומסת

  • 1 כפית תמצית וניל

  • למלית הגבינה:

  • 3 ביצים

  • 2 גביעים (500 גרם) גבינת מסקרפונה השף הלבן

  • 1 כף קורנפלור

  • 2 כפות קליפת לימון מגוררת דק

  • 2 כפות מיץ לימון

  • 1 כוס (200 גרם) סוכר

  • לציפוי:

  • מערבבים 1 מכל "שמנת של פעם" (200 גרם) עם 2 כפות אבקת סוכר

  • לציפוי הלימונים:

  • מערבבים 1/2 כוס (100 גרם) סוכר עם 2 לימונים פרוסים דק ככל האפשר

גודל תבנית:

תבנית בקוטר 24

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

מרסקים את הפתי בר במעבד מזון, מוסיפים את החמאה ואת תמצית הווניל עד שמתקבלת תערובת פירורית. 

02 .

מחממים תנור ל-150 מעלות ומניחים בתחתיתו תבנית מלאה במים. 

03 .

מרפדים את התבנית ואת השוליים עד סופם בתערובת הפתי בר והחמאה, מהדקים ואופים 10-7 דקות. מוציאים לצינון. 

הפעלת טיימר ( 7:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

04 .

בקערה נפרדת מקציפים ביצים וסוכר כ-5 דקות, מוסיפים את הגבינות, הקורנפלור, מיץ הלימון והלימון המגורר ומקציפים לתערובת אחידה. 

הפעלת טיימר ( 5:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

05 .

מעבירים את התערובת לתבנית המרופדת בפתי בר, מכניסים לתנור ואופים שעה בחום של 150 מעלות. 

הפעלת טיימר ( 60:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

06 .

מצננים את העוגה, מערבבים שמנת חמוצה עם אבקת סוכר ומכניסים למקרר.      

07 .

להכנת קישוטי הלימונים המקורמלים – מבשלים בסיר קטן את פרוסות הלימון עם 1/2 כוס סוכר עד שפרוסות הלימונים הופכות רכות ומעט שקופות. מניחים על נייר אפייה לצינון וייבוש. 

08 .

מצננים ומסדרים את פרוסות הלימון המקורמלות על העוגה. 

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top