תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

קרפ טירמיסו מסקרפונה

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי

קרפ טירמיסו מסקרפונה

קרפ טירמיסו מסקרפונה

קרם מסקרפונה ובישקוטי טבול בקפה עטוף בקרפ דקיק וקקאו

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

30 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- 10-8 יחידות בינוניות

  • לקרפ:

  • 1.5 כוסות (210 גרם) קמח לבן

  • קורט מלח

  • 2+1/4 כוסות (300 מ"ל) חלב​ ​תנובה

  • 3 כפות סוכר

  • 1 כפית תמצית וניל

  • 20 גרם חמאת תנובה מומסת

  • למלית:

  • 10-6 יחידות בישקוטי שבור​י​ם לחצאים

  • 1 גביע (250 גרם) גבינת מסקרפונה השף הלבן

  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32%​ ​השף הלבן

  • 4 כפות אבקת סוכר

  • 2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל

  • אבקת קקאו לקישוט

  • 2 כפות ברנדי

  • 1 כוס מים במצב פושר-קר עם כפית קפה מגורען

  • לציפוי:

  • אבקת קקאו

גודל תבנית:

מחבת לטיגון הקרפים

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

    טורפים את מרכיבי הקרפ בקערה גדולה עד לקבלת בלילה חלקה וללא גושים – אפשר במטרפה, אך מומלץ לערבל במיקסר יד. 

02 .

  מחממים מחבת נון סטיק בקוטר 24 ומשמנים קלות בעזרת נייר ספוג בשמן. 

03 .

   יוצקים כמות של חצי מצקת מהבלילה אל המחבת ומנענעים את המחבת מצד לצד כך שהבלילה תתפשט בכל המחבת. 

04 .

מחכים 3-2 דקות עד שפני הקרפ מתקשים והקצוות זהובים מעט ומעבירים לצלחת – לא הופכים לצד השני. 

הפעלת טיימר ( 2:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

05 .

  חוזרים על הפעולה עם יתר הבלילה. 

06 .

מצננים את הקרפים. 

ממשיכים בהכנת הקרם:

01 .

מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר, הפודינג  והברנדי עד שמתקבלת מסה רכה ולא יציבה. מוסיפים את המסקרפונה וממשיכים להקציף עד שהמלית מתייצבת מעט.  

02 .

מכינים תבנית שקעים / קעריות קטנות להנחת הטירמיסו. 

03 .

חותכים ניילון נצמד או נייר אלומיניום לצורת ריבוע גדול מהקרפ. 

04 .

  מניחים את הקרפ על הניילון הנצמד כשהצד הכהה כלפי מטה. 

05 .

מפזרים מעט קקאו ומניחים 3-2 כפיות מהקרם במרכז הקרפ. 

06 .

טובלים את הבישקוטי בקפה טבילה קצרה ודוחסים אל מרכז הקרם. 

07 .

סוגרים את הקרפ בעזרת הניילון הנצמד לצורת כדור ומהדקים את הניילון כך שהכדור לא ייפתח. 

08 .

חוזרים על הפעולה עם שאר הקרפים. 

09 .

מעבירים למקרר להתייצבות ל3 שעות לפחות. 

הפעלת טיימר ( 180:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

10 .

פותחים בזהירות את הניילון הנצמד ומניחים כשהצד עם הסגירה כלפי מטה. בוזקים אבקת קקאו ומגישים. 

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top