מתכון חציל מוצרלה ועגבניות | השף הלבן

חציל מוצרלה ועגבניות

מאפה עשיר ופיקנטי המורכב משכבות חצילים, רוטב עגבניות וגבינת מוצרלה, מנה נהדרת לארוחת ערב חגיגית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חציל מוצרלה ועגבניות

המרכיבים ל4 מנות:

  • 200 גר’ גבינת קולאז’ מוצרלה מסדרת קולקשן
  • 2 חצילים קטנים
  • 1 צנצנת עגבניות מיובשות
  • 1 כוס קמח
  • חצי כוס שמן לטיגון
  • עלי בזיליקום

הוראות הכנה:

  • 01.

     פורסים את החצילים לפרוסות בעובי 1 ס"מ, מצפים בקמח ומטגנים בשמן עמוק.

  • 02.

    מגרדים את גבינת הקולאז’ מוצרלה מסדרת השף הלבן

  • 03.

     מסדרים בתבנית בזה אחר זה שכבה של חצילים, בזיליקום, מוצרלה ועגבניות. עורכים שכבה נוספת וסוגרים עם חצילים ומעט מוצרלה.

  • 04.

     אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך 15 דקות.  

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(85)