חציל מוצרלה ועגבניות
מאפה עשיר ופיקנטי המורכב משכבות חצילים, רוטב עגבניות וגבינת מוצרלה, מנה נהדרת לארוחת ערב חגיגית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 200 גר’ גבינת קולאז’ מוצרלה מסדרת קולקשן
- 2 חצילים קטנים
- 1 צנצנת עגבניות מיובשות
- 1 כוס קמח
- חצי כוס שמן לטיגון
- עלי בזיליקום
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את החצילים לפרוסות בעובי 1 ס"מ, מצפים בקמח ומטגנים בשמן עמוק.
-
02.
מגרדים את גבינת הקולאז’ מוצרלה מסדרת השף הלבן
-
03.
מסדרים בתבנית בזה אחר זה שכבה של חצילים, בזיליקום, מוצרלה ועגבניות. עורכים שכבה נוספת וסוגרים עם חצילים ומעט מוצרלה.
-
04.
אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך 15 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים