סלט פסטה עם גבינת פטה
הדרך הקלילה לאכול פסטה היא…סלט פסטה, עם עגבניות שרי, מלפפונים, זיתים טעימים וגבינת פטה של פיראוס.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל2 מנות:
- 250 גרם פסטה מסוג פנה
- שמן זית
- מלח
- כוס וחצי עגבניות שרי, שטופות וחצויות
- 3-4 מלפפונים טריים ומוצקים, שטופים ופרוסים
- 125 גרם (חצי חבילה) גבינת פטה פיראוס לפי טעמכם, חתוכה לקוביות
- חופן זיתים לפי טעמכם (קלמטה וטאסוס מומלצים)
- 1/2 בצל סגול, קלוף ופרוס דק מאוד
- מעט עלעלי רוקט או ארוגולה – לא הכרחי – שטופים
- מעט פלפל שחור גרוס גס
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומערבבים עם 2 כפות שמן זית ומעט מלח.
-
02.
מוסיפים את יתר המרכיבים, מערבבים, מתבלים במעט פלפל שחור גרוס גס, טועמים ומתקנים תיבול עם שמן זית או מלח או פלפל לפי הצורך. מגישים מייד.
הכנת? כאן מדרגים