סלט פסטה עם גבינת פטה | השף הלבן

סלט פסטה עם גבינת פטה

הדרך הקלילה לאכול פסטה היא…סלט פסטה, עם עגבניות שרי, מלפפונים, זיתים טעימים וגבינת פטה של פיראוס.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פסטה עם גבינת פטה

המרכיבים ל2 מנות:

  • 250 גרם פסטה מסוג פנה
  • שמן זית
  • מלח
  • כוס וחצי עגבניות שרי, שטופות וחצויות
  • 3-4 מלפפונים טריים ומוצקים, שטופים ופרוסים
  • 125 גרם (חצי חבילה) גבינת פטה פיראוס לפי טעמכם, חתוכה לקוביות
  • חופן זיתים לפי טעמכם (קלמטה וטאסוס מומלצים)
  • 1/2 בצל סגול, קלוף ופרוס דק מאוד
  • מעט עלעלי רוקט או ארוגולה – לא הכרחי – שטופים
  • מעט פלפל שחור גרוס גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומערבבים עם 2 כפות שמן זית ומעט מלח.

  • 02.

    מוסיפים את יתר המרכיבים, מערבבים, מתבלים במעט פלפל שחור גרוס גס, טועמים ומתקנים תיבול עם שמן זית או מלח או פלפל לפי הצורך. מגישים מייד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)