תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

שכבות קרם שמנת אספרסו וקרמל

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי

שכבות קרם שמנת
אספרסו וקרמל
 

שכבות קרם שמנת אספרסו וקרמל 

טירמיסו בגרסא קצת אחרת, שכבות של קרם אספרסו וקרמל מלוח

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

40 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- 8-6 מנות

  • 1/2 חבילת בישקוטים

  • 2 מכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בקצפת צמחית השף הלבן)

  • 1 גביע (250 גרם​)​ גבינת מסקרפונה השף הלבן (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בממרח סויה תנובה אלטרנטיב)

  • 1 כוס אספרסו קצר מרוכז

  • 100 גרם אבקת סוכר

  • 4 כפות אבקת אינסטנט פודינג בטעם וניל

  • 1 כוס מים חמימים מהולים בכפית קפה נמס

  • לרוטב הקרמל:

  • 140 גרם סוכר לבן

  • 2 כפות מים

  • קורט מלח

  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בקרם קוקוס)

  • 20 גרם חמאת תנובה (לגרסה טבעונית אפשר להשתמש בתחליף חמאה)

גודל תבנית:

כוסות הגשה

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

מחממים מעט את השמנת להקצפה במיקרוגל. 

02 .

שמים סוכר ומים במחבת על להבה נמוכה עד לקבלת צבע זהוב כהה. מוסיפים שמנת חמימה תוך כדי בחישה בכף עץ עד לאיחוד ומסירים מהאש. מוסיפים את החמאה וקורט מלח, מערבבים עד שהחמאה נמסה והתערובת אחידה, ומצננים צינון מלא

03 .

מקציפים שמנת להקצפה עם אבקת סוכר ואבקת פודינג עד לקבלת קרם רך. מוסיפים מסקרפונה ואספרסו קצר ומקציפים עד לאיחוד.  

04 .

חותכים את הבישקוטי לשלושה חלקים, טובלים את הבישקוטי בקפה מהול במים ומניחים בתחתית כוסות ההגשה. מניחים מקרם האספרסו וחוזרים על הפעולה בשנית עם עוד בישקוטי וקרם. מצפים בקרם קרמל ושומרים בקירור עד להגשה. 

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top