תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

צילום: וידאו: רוסקו רז, סטילס: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: שחר ואורן & ירדנה ארזי

#שחר, אורן וירדנה ארזי

פחזניות קרמבל פטנט
במילוי קרם נפוליאון 

פחזניות קרמבל פטנט
במילוי קרם נפוליאון 

אפשרלסמן ויעל כל קינוחי שבועות כשלוקחים ביס אחד מהפחזנית הזאת  

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

60 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- 20 יחידות

  • לבצק רבוך:

  • 1/2 כוס מים (125 מ"ל)

  • 1/2 כוס חלב תנובה (125 מ"ל)

  • 125 גרם חמאת תנובה

  • 1 כפית שטוחה (5 גרם) מלח

  • 1 כפית שטוחה (5 גרם) סוכר

  • 1 כוס קמח (140 גרם)

  • 4 ביצי תנובה בגודל L

  • קרמבל:

  • 200 גרם פתיבר

  • 100 גרם חמאת תנובה

  • 50 גרם סוכר (רבע כוס)

  • קרם עוגת גבינה:

  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה תנובה 5%

  • 100 גרם גבינת נפוליאון 25% בטעם טבעי השף הלבן

  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% השף הלבן

  • 1/4 כוס (50 גרם) סוכר לבן

  • 1 כפית מחית וניל

גודל תבנית:

תבנית תנור

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

לבצק רבוך:

01 .

מחממים בסיר מים, חלב, חמאה, מלח וסוכר. 

02 .

כשהנוזל מבעבע מכבים את האש, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שכל הקמח נטמע בנוזל ומתקבל בצק חלק. 

03 .

מדליקים שוב את האש על חום נמוך ומבשלים את הבצק תוך כדי ערבוב למשך שתי דקות. 

הפעלת טיימר ( 2:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

04 .

מעבירים את הבצק אל קערת מיקסר ומתחילים לערבל באמצעות וו גיטרה (וו ערבול) עד שכבר אין אדים והבצק בטמפרטורת החדר. 

05 .

מוסיפים את הביצים בזו אחר זו אל תוך קערת המיקסר, ובכל פעם מוודאים שהביצה נטמעה היטב בבלילה לפני שמוסיפים את הבאה אחריה. 

06 .

מעבירים את הבצק אל שק זילוף עם צנתר מוכן מראש ושמים במקרר (הבצק נוח יותר לעבודה כשהוא קר). 

לקרמבל:

01 .

טוחנים פתיבר עד שמתקבלת אבקה חולית דקה. 

02 .

מוסיפים את החמאה הרכה והסוכר ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. 

03 .

מרדדים בין שני ניירות אפייה דק ככל האפשר ושולחים להקפאה. 

לקרם גבינה לבנה:

01 .

מקציפים את כל המרכיבים הקרים היטב עד שמתקבלת קצפת חלקה. 

02 .

מעבירים לשק זילוף עם צנתר דק מוכן מראש ושמים במקרר. 

הרכבה:

01 .

מזלפים את הבצק הרבוך בתבנית עם משטח סיליקון (רצוי) או על נייר אפייה. חשוב לשים לב שיש מרווחים מספקים בין הזילופים מכיוון שהפחזניות מתנפחות בתנור. 

02 .

מוציאים את הקרמבל מהמקפיא, קורצים עיגול בקוטר הבצק ומניחים על הפחזניות. 

03 .

אופים 45 דקות ב-165 מעלות עד שהפחזניות שחומות (זמני האפייה משתנים מתנור לתנור). 

הפעלת טיימר ( 45:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

04 .

מצננים את הפחזניות בטמפרטורת החדר. 

05 .

יוצרים חור קטן בקוטר הצנתר ומזליפים פנימה את הקרם. 

06 .

מאחסנים בקירור. 

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top