צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי
פבלובה טרופית
פבלובה טרופית
פבלובה טרופית
פבלובה טרופית
פבלובה משפחתית חגיגית עם קרם גבינה ופירות יער טרופיים
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
חלבי
סוג מתכון
140 דקות
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל- 8-10 יחידות
-
לפבלובה:
-
4 חלבונים בטמפרטורת החדר
-
1 וחצי כוסות (300 גרם) סוכר לבן
-
1 כף חומץ
-
קורט מלח
-
1 כף גדושה קורנפלור
-
למילוי:
-
1 גביע (225 גרם) גבינת נפוליאון בטעם טבעי 25%
-
1 מכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן
-
50 גרם אבקת סוכר
-
לרוטב המנגו:
-
1 שקית קוביות מנגו סנפרוסט
-
1 כף סוכר
-
1 כף גדושה קורנפלור מהולה בחצי כוס מים
-
1 כפית קליפת לימון מגוררת
-
לפירות (אפשר להשתמש בכל פרי שאוהבים):
-
תותים
-
עלי נענע
-
אוכמניות טריות
-
פטל טרי
-
קרמבולה
-
קוקוס
-
דומדמניות
גודל תבנית:
תבנית תנור
להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ
הוראות הכנה:
01 .
מקציפים את החלבונים עם המלח והחומץ בקערה במשך 5 דקות עד שהקצף יציב. מוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת מרנג נוקשה ומבריק.
הפעלת טיימר ( 5:00 דק׳)
02 .
מחממים תנור ל-110 מעלות.
03 .
מעבירים את המרנג אל שקית זילוף עם פתח רחב מאוד ויוצרים “כתר” ע”י זילוף עיגולים צמודים על נייר אפייה. בעזרת כף יוצרים שקע בכל עיגול.
04 .
05 .
מבשלים בסיר את מרכיבי רוטב המנגו תוך כדי ערבוב עד שמתחיל להסמיך ומסירים מהאש. טוחנים ומצננים בקירור.
06 .
מקציפים את מרכיבי הקרם לקרם יציב, ובעזרת כף גדולה ממלאים את הפבלובה כך שהמלית תצפה את כל חלקו העליון של הכתר.
07 .
שופכים רוטב מנגו קר ומפזרים פירות שאוהבים.