תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

פבלובה טרופית

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי

פבלובה טרופית

פבלובה טרופית

פבלובה משפחתית חגיגית עם קרם גבינה ופירות יער טרופיים

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

140 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

לרכישת המוצרים ממגוון רשתות:

המרכיבים ל- 8-10 יחידות

  • לפבלובה:

  • 4 חלבונים בטמפרטורת החדר

  • 1 וחצי כוסות (300 גרם) סוכר לבן

  • 1 כף חומץ

  • קורט מלח

  • 1 כף גדושה קורנפלור

  • למילוי:

  • 1 גביע (225 גרם) גבינת נפוליאון בטעם טבעי 25%

  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן

  • 50 גרם אבקת סוכר

  • לרוטב המנגו:

  • 1 שקית קוביות מנגו סנפרוסט

  • 1 כף סוכר

  • 1 כף גדושה קורנפלור מהולה בחצי כוס מים

  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת

  • לפירות (אפשר להשתמש בכל פרי שאוהבים):

  • תותים

  • עלי נענע

  • אוכמניות טריות

  • פטל טרי

  • קרמבולה

  • קוקוס

  • דומדמניות

גודל תבנית:

תבנית תנור

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

01 .

מקציפים את החלבונים עם המלח והחומץ בקערה במשך 5 דקות עד שהקצף יציב. מוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת מרנג נוקשה ומבריק. 

הפעלת טיימר ( 5:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

02 .

מחממים תנור ל-110 מעלות. 

03 .

מעבירים את המרנג אל שקית זילוף עם פתח רחב מאוד ויוצרים “כתר” ע”י זילוף עיגולים צמודים על נייר אפייה. בעזרת כף יוצרים שקע בכל עיגול. 

04 .

אופים כשעתיים ומצננים צינון מלא. 

הפעלת טיימר ( 120:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

05 .

מבשלים בסיר את מרכיבי רוטב המנגו תוך כדי ערבוב עד שמתחיל להסמיך ומסירים מהאש. טוחנים ומצננים בקירור. 

06 .

 מקציפים את מרכיבי הקרם לקרם יציב, ובעזרת כף גדולה ממלאים את הפבלובה כך שהמלית תצפה את כל חלקו העליון של הכתר. 

07 .

שופכים רוטב מנגו קר ומפזרים פירות שאוהבים. 

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top