תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

עוגת שמנת ופירות יער קטוגנית

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: אינס ינאי

עוגת שמנת
ופירות יער
קטוגנית
 

עוגת שמנת ופירות יער קטוגנית 

תחתית של בצק שקדים פריך עליו קרם גבינה קר ושיוש של רוטב פירות יער, דל פחמימה ללא סוכר וללא גלוטן 

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

60 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- 12-10 יחידות

  • לקלתית:

  • 2 כוסות (200 גרם) קמח שקדים

  • 1/2 כוס (50 גרם) קמח קוקוס

  • 1 כף אבקת אפייה

  • 150 גרם אריתריטול - תחליף סוכר שאפשר למצוא בחנויות טבע

  • 2 ביצים

  • 120 גרם חמאת תנובה רכה מאוד

  • 1 כפית תמצית וניל

  • למלית:

  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן

  • 1 גביע ( 225 גרם) גבינת נפוליאון בטעם טבעי 25%

  • 2 גביעים (400 גרם​)​ "שמנת של פעם"

  • 14 גרם ג'לטין מומס בשתי כפות מים

  • 150 גרם תחליף סוכר- אריתריטול

  • 1/2 כף קליפת לימון מגוררת דק

  • לרוטב פירות היער:

  • 1 שקית אוכמניות קפואות

  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת

  • 14 גרם ג'לטין מומס ב-2 כפות מים עד שהוא מתקשה

  • 4 כפות תחליף סוכר

גודל תבנית:

תבנית מלבנית בינונית

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

הכנת הרוטב:

01 .

מבשלים את מרכיבי הרוטב בסיר קטן כ-15 דקות על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב. 

הפעלת טיימר ( 15:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

02 .

מסירים מהאש, טוחנים ומצננים.

הכנת הקלתית:

01 .

מערבבים את מרכיבי הקלתית במיקסר עם וו גיטרה. אפשר גם ללוש ביד. 

02 .

הקלתית אמורה להיות במרקם דביק ומיישרים אותה בתבנית בינונית בעזרת לקקן שטובלים במים מדי פעם. 

03 .

אופים את הקלתית בתנור שחומם מראש בחום של 170 מעלות כ-25 דקות ומצננים. 

הפעלת טיימר ( 25:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

הכנת תערובת הגבינה:

01 .

מקציפים במיקסר שמנת להקצפה עם תחליף סוכר עד להתייצבות. מוסיפים מסקרפונה, שמנת של פעם, גרידת לימון ומקציפים שוב. 

02 .

ממיסים במיקרוגל את הג’לטין שהתקשה 25 שניות עד להמסה ומוסיפים אותו אל המסה תוך כדי הקצפה. 

הפעלת טיימר ( 0:25 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

03 .

שופכים את המסה על הקלתית המצוננת ומכניסים למקרר ל-10 דקות.  

הפעלת טיימר ( 10:00 דק׳)

זה הזמן לבדוק מה יצא :)

00:00

04 .

שמים בכף מעט מרוטב האוכמניות ומניחים בנקודות שונות על מלית הגבינה. מערבבים מעט בעזרת סכין/שיפוד כדי ליצור שיוש. 

05 .

מצננים לילה/6 שעות במקרר לפני ההגשה. 

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top