תמונה לוגו  קישור לאתר תנובה מבשלים שבוועת ביחד
תמונת לוגו תנובה מבשלים שבועות ביחד

חוברת המתכונים שלך בדרך!

אנחנו נייצר לך קישור אישי, כדי שיהיה לך קל לחזור למתכוני החג שלך ולהתחיל בבישולים

שדות המסומנים ב- * הם שדות חובה

שם מלא* שם מלא בבקשה
נייד נייד בבקשה

תודה!

החוברת תגיע ממש עוד רגע לתיבת המייל שלך.
בינתיים, שיהיה לך חג שמח ונעים.

עוגת בלינצ'ס במילוי קרם מסקרפונה, רוטב שוקולד לבן ובייגלה מלוח

צילום: דניאל שכטר | סטיילינג: נעה קנריק | מתכון: רחלי קרוט & מאיה ורטהיימר

#רחלי קרוט ומאיה ורטהיימר

עוגת בלינצ’ס במילוי קרם מסקרפונה, רוטב שוקולד לבן ובייגלה מלוח

עוגת בלינצ’ס במילוי קרם מסקרפונה,
רוטב שוקולד לבן ובייגלה מלוח

עוגת בלינצ’ס במילוי קרם גבינה וניל עם רוטב שוקולד לבן ובייגלה מלוח. העוגה שתקצור מחמאות מכולםעוגת בלינצ‘ס עם שכבותשכבות של קרם וניל, בלינצ’ס זהובים ורוטב שוקולד לבן משובץ בבייגלה מלוח קראנצי 

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

חלבי

סוג מתכון

60 דקות

זמן הכנה

קל

רמת מיומנות

לרכישת המצרכים

המרכיבים ל- עוגה מ-15 בלינצ'ס

  • 2 ביצים L

  • 2 כפות סוכר

  • 1 כף שמן

  • 1 כוס (240 מ"ל) חלב תנובה

  • ½ כוס (120 מ"ל) מים

  • 1 כוס (140 גרם) קמח לבן

  • למילוי:

  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן

  • 1 מכל (250 גרם) גבינת מסקרפונה השף הלבן

  • 1 שקית (80 גרם) אינסטנט פודינג וניל

  • 3/4 כוס חלב

  • 1/3 כוס אבקת סוכר

  • 1 כף משחת וניל, או תוכן של 2 מקלות וניל

  • לציפוי:

  • 100 גרם שוקולד לבן או בלונדי

  • 1/2 מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 38% השף הלבן

  • 3/4 כוס בייגלה שטוחים עם מלח

גודל תבנית:

מחבת בקוטר 20 ס"מ

להתייעץ עם השף הלבן בוואטסאפ

הוראות הכנה:

להכנת הבלינצ'ס:

01 .

שמים ביצים, סוכר, שמן, חלב ו-1/2 כוס מים בקערה בינונית וטורפים היטב. מוסיפים את הקמח וטורפים עד שהקמח נטמע בתערובת. 

02 .

מחממים מחבת בקוטר 20 סמ ומשמנים במעט שמן או חמאה. 

03 .

 מוזגים מהבלילה של הבלינצס כמות של מצקת למחבת ומזיזים אותה בצורה סיבובית עד שהבלילה מכסה את כל התחתית. מטגנים משני הצדדים עד הזהבה עדינה. 

04 .

ממשיכים לטגן את כל הבלילה באותו האופן. אחרי זמן מה, כשרואים שהבלילה כבר סמיכה מעט, מוסיפים עוד קצת מים כדי לדלל אותה, אחרת הבלינצס יהיו  עבים מדי.

להכנת המילוי:

01 .

שמים את כל מרכיבי המילוי במיקסר עם וו הקצפה ומקציפים במהירות נמוכהבינונית עד שמתקבל קרם יציב למדי. 

02 .

  מניחים בלינצס אחד בצלחת הגשה ומורחים עליו שכבה דקה של קרם גבינה וניל. מניחים עוד בלינצס ושוב מורחים שכבה דקה של קרם וניל. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבלינצס והקרם. 

03 .

מסיימים בבלינצס בשכבה העליונה ומכניסים למקרר עד שהרוטב מוכן. שמים בקערה קטנה את השוקולד והשמנת וממיסים במיקרו עד לקבלת רוטב חלק. 

04 .

שוברים את הבייגלה לשברים (צאנקים) קטנים ומוסיפים לרוטב. מערבבים היטב. 

05 .

שופכים את הרוטב על העוגה, במרכזה, ומחכים לראות את טפטופי השוקולד בצדדים. שומרים במקרר עד להגשה. 

אהבתם?

שתפו עם חברים

אנחנו מאמינים
בהכנות מראש!

ידעת שניתן לייצר כאן רשימה של כל מה שבא לך להכין לחג?
פשוט ללחוץ על הפלוס שמופיע לצד כל מתכון ואנחנו נדאג לשלוח לך את הקישור הייחודי שלך לאזור המתכונים שלך

שניונת!
כבר אספת מתכונים לאזור המתכונים האישי שלך, אנחנו יכולים לייצר לך קישור יחודי למייל רק שלך עם כל המתכונים לארוחת החג המושלמת שלך...

בטח! קחו אותי לשם

איזה כייף שחזרת!
הוספת עוד מתכונים? לא לשכוח לשלוח לעצמך פעם נוספת את הקישור האישי למייל באזור "המתכונים שלי" בכדי שנוכל לעדכן את אזור המתכונים שלך עם כל התוספות

Top